PA/X17online.com
U STILU GEJŠI

Pravi izazov, ali ne za nju: Njemačka manekenka bez problema nosi seksipilnu haljinu

Ona može nositi sve. Njemačka manekenka Heidi Klum (44), čija se blagdanska modna kolekcija za Lidl s nestrpljenjem očekuje, ponovno je oduševila svojim modnim odabirom.

Za dobrotvornu večer zaklade Elizabeth Taylor AIDS i Mothers2Mothers u Beverly Hillsu odjenula je kreaciju inspiriranu gejšama. Haljinu kratkih rukava od sjajnog satena s cvjetnim uzorkom kombinirala je s lakiranim crnim cipelama. Duboki v-izrez, ali i visoki prorez jamčili su seksipilan look, a crvenim baršunastim remenom istaknula je uski struk. S obzirom na to da je modni odabir bio dovoljno upečatljiv, Heidi Klum je od nakita nosila samo srebrni prsten dok je sjaj licu dodala samo highlighterom te nježnim ružičastim ružem za usne.

Heidi Klum flaunts her cleavage in a kimono style dress she attends the Elizabeth Taylor AIDS Foundation and Mothers2Mothers Benefit Dinner, held at The Green Acres Estates in Beverly Hills. October 24, 2017 X17online.com USA ONLY
PA/X17online.com

Jedna od najpoznatiji manekenki zasjala je u ružičastoj kreaciji s cvjetnim uzorkom kolumbijske dizajnerice Johanne Ortiz za koju je izdvojila više od 14 tisuća kuna. Radi se o haljini iz kolekcije za jesen/zimu 2017., a svojim modnim kolekcijama može se pohvaliti i njemačka manekenka. Ona je za trgovački lanac Lidl kreirala modnu liniju "Esmara by Heidi Klum: Heidi & The City" u kojoj su se našle bomber jakne, čizme s leopard uzorkom, pa čak i kožnate jakne. S obzirom na to da su njezinim kreacijama oduševljene bile i Hrvatice, s nestrpljenjem se očekuje njezina nova kolekcija namijenjena za blagdane. Dizajnerica i trgovački lanac lansirat će 04.prosinca limitiranu kolekciju pod nazivom #LETSCELEBRATE, kojom će elegantna moda postati pristupačna svima. Prevladavat će šljokice, samt, saten i umjetno krzno, a jedan od komada koji će se idealno uklopiti u blagdansko razdoblje je nježno ružičasta haljina posuta šljokicama.

Linker
17. travanj 2024 17:57