Modna inspiracija

Poznati par ima jedan od najboljih stilova na špici: Njihova modna usklađenost nipošto nije slučajna

Ako vam nedostaje modne inspiracije, uvijek se možete ugledati na Barbaru i Lukasa Nolu koji njeguju elegantan stil starih zagrebačkih vremena.

Domaća glumica Barbara Nola i njezin suprug, redatelj Lukas Nola redoviti su posjetitelji zagrebačke špice. Tamo se uvijek spuste kada obave šoping na Dolcu, kako bi popili kavu i malo prošetali centrom grada po suncu. Čak i nakon više od 25 godina braka izgledaju kao par koji se friško zaljubio, što je uvijek lijepo vidjeti, bilo kod poznatih osoba ili onih koji nisu izloženi javnosti.

Čitajte i: Glumica Barbara Nola glavna je inspiracija nove knjige pjesama svog supruga i redatelja Lukasa Nole

image
Lukas Nola i Barbara Nola i pas Maca u šetnji.
MAJA JUROVIĆ/CROPIX

Barbara i Lukas jedan su od onih parova koji se s godinama počeo i slično odijevati pa ih se može vidjeti u istim tonovima, sličnoj obući ili komadima.

image
U stopu ih vjerno prati pas Maca.
MAJA JUROVIĆ/CROPIX

Kod dugogodišnjih parova to zapravo više nije stvar odluke nego podsvjesne povezanosti koja u ovakvim situacijama iskače na vidjelo.

Čitajte i: Barbara i Lukas Nola modno su najusklađeniji na špici: Nakon 25 godina braka počeli su se čak i odijevati slično

Barbaru zimi obično možemo vidjeti u elegantnim hlačama i kaputima, dok ljeti najviše voli nositi haljine u vintage stilu, ravne sandale, sunčane naočale i velike torbe.

Lukas, s druge strane, ostaje vjeran svojim prslucima i trapericama, a nerijetko nosi i šešire. No, detalj bez kojeg nikada ne izlazi van jest marama, a njih posjeduje u različitim bojama i dezenima te ih usklađuje s ostatkom outfita.

image
Čak i ako nisu u istim bojama, potrude se imati barem jedan detalj sličan - u ovom slučaju obuću.
MAJA JUROVIĆ/CROPIX

U njihovom najnovijem izlasku u grad, ponovno su bili elegantni i šik - Barbara je nosila bijelu košulju na ležerne hlače s podvinutim nogavicama, a smeđe čizme je uskladila s kaputom boje karamele. Lukas se također odlučio za sličan model čizama koje je uskladio sa smeđim kožnatim remenom.

Sako, prsluk, plava košulja i lila marama bili su skladno upareni komadi koji odgovaraju baš svakoj prilici jer su istodobno i elegantni i ležerni.

Linker
14. travanj 2024 22:20