modna inspiracija u centru

Poznati na zagrebačkoj špici ne boje se zubatog sunca: Borna u svom stilu, Miran inspiriran rock ‘n‘ rollom

Iako još nije ni približno toplo za kratke outfite, nekima od poznatih lica nije nimalo hladno pa ponosno otkrivaju kožu.

Bilo ljeto, bila zima, zagrebačka špica je vikendom uvijek prepuna dobrih modnih kombinacija. I ovoga vikenda centrom glavnog grada prošetale su domaće zvijezde koje se vole srediti za špicu i pokazati neke nove trendove.

Čitajte i: Zimski outfiti koji zovu proljeće: Evo koji su nam stajlinzi ovog vikenda zapeli za oko!

image

Miran Kusparhić

TOMISLAV KRISTO/CROPIX

Modno osviješteni redatelj i glumac Miran Kurspahić modno je uvijek zanimljiv, a najčešće je inspiriran rock ‘n‘ rollom, književnošću i filmom. "Hlače su danas po uzoru na legendarnog Jimmyja Hendrixa", otkrio nam je Kurspahić koji je uz prugastu uzorak spojio krzneni kaput, crvenu jaknu, prsluk i naravno - maramu i šešir.

image

Borna Kotromanić

TOMISLAV KRISTO/CROPIX

Životna savjetnica Borna Kotromanić redovito iznenađuje svojim outfitima, a ovoga je puta isfurala prilično ‘ljetni‘ look - plavi bodi i bijelu pufastu jaknu s krznom. U ‘čistom‘ tonu bile su i čarape te sandale s vrtoglavom visokom petom.

image

Dunja Ercegović

TOMISLAV KRISTO/CROPIX

Splitska kantautorica Dunja Ercegović bila je sva u crnom. a za to ima jako dobar razlog.

"Iskreno, potrošila sam tri sekunde na razmišljanje o tome što ću odjenuti, a ovo je bilo prvo što mi je palo na pamet. Ispalo je igrom slučaja taj neki Calvin Klein 90-ih "idem na jahanje poslije kave" đir. Bili smo na kavi, ali preskočili jahanje", sa smijehom je otkrila Ercegović na kojoj su se isticale kožnate čizme i klasičan kaput.

Čitajte i: Za njima su se svi okretali! Zagrebačkom špicom ovog vikenda prošetali su se posve neočekivani trendseteri

image

Lukas i Barbara Nola

TOMISLAV KRISTO/CROPIX

Par koji često viđamo na špici, redatelj Lukas Nola i glumica Barbara Nola, nikada ne razočaraju stajlingom. Barbara voli boje pa je za druženje na špici odjenula električno-plavi kaput u kombinaciji sa smeđim čizmama i maramom s uzorkom, dok je Lukas kombinirao čak nekoliko boja - ružičastu, zelenu, plavu i smeđu, a krajnji dojam je vrlo cool!

image

Slavko Sobin

JOSIP MOLER/CROPIX
image

Tarik Filipović

JOSIP MOLER/CROPIX

Na špici smo zatekli i glumca Slavka Sobina koji je osvježio hladnu i tmurnu zimu limun-žutom trenirkom, dok je glumac Tarik Filipović izgledao vrlo simpatično s plavim kolicima za tržnicu.

Linker
10. travanj 2024 00:49