MODNI FAVORIT

Poznata Splićanka na Maldivima prošetala ‘must have‘ badić sezone

Jednodijelni kupaći kostim modni je favorit za plažu, a dosadne klasične retro modele zamijenili su glamurozni kostimi kakvog je na plažama Maldiva isfurala i Ana Gruica.

Nije tajna da poznata Splićanka zna uživati u životu. Nakon mukotrpne pandemije i lockdowna, zatim brojnih odigranih predstava u Gradskom kazalištu mladih Split, vrijeme je bilo da nekoliko dana posveti isključivo sebi i otputuje na egzotičnu destinaciju kakvih je oduvijek bila ljubiteljica. S prvim danima ljeta Ana Gruica(38) rezervirala je kartu za rajski odmor na Maldivima, a da putuje ondje pohvalila se već u zrakoplovu dok još nije ni sletjela.

Sestre Gruica svako jutro odlaze u teretanu, Ana otkriva ključ svega: ‘Imamo poseban cilj, bez njega nam je uzalud sav trud‘

Jedna od najpoznatijih dalekih destinacija za uživanje u odmoru poznatoj glumici i fitness instruktorici bila je velika želja koju je napokon ostvarila. A da Ana još uvijek ima manekensku figuru baš kao i kada je sa svega sedamnaest godina postala dvostruka prva pratilja - Miss Dalmacije te Miss Hrvatske - dokazala je fotografijom ispod palme. Osim figure koja se tesala na trčanju i u teretani, svi su primijetili jednodijelni kupaći kostim koji je ove sezone 'must have' komad za plažu. Naime, osim što prikrivaju nedostatke i izdužuju figuru, čak i oni najjednostavniji odišu glamurom i modni su favorit za plažu. Klasične retro modele zamijenili su oni asimetričnih krojeva, s bogatim detaljima, printom ili teksturirani. Jedan takav nosi i Ana kojoj je komplimente na Instagramu udijelio i suprug, splitski psihijatar Boran Uglešić. „Žena najzgodnija, najljepša”, napisao joj je.

Bračna idila Ane Gruice i Borana Uglešića: Uživanje u Istri nije potpuno bez fine kapljice i sočnog poljupca

Na Maldivima je nedavno uživala i Severina koja također nije odoljela jednodijelnom badiću.

Linker
25. travanj 2024 03:05