Profimedia, Mega Agency
LEŽERNIJE NE MOŽE

Potpuno neopterećena izgledom: Mila Kunis bez šminke i u komadima koje svatko ima u ormaru

Ona je jedna od rijetkih glumica koju se često u šetnji kvartom može vidjeti u vrlo ležernom izdanju, a ništa drugačije nije bilo ni ovog puta: bez šminke, s kosom u repu, Mila Kunis prošetala je u izdanju koje se može bez problema kopirati, a idealno je za ovo zimsko vrijeme.

Nešto više temperature u Los Angelesu dozvoljavaju šetnje bez kaputa i u jednostavnim, platnenim tenisicama pa je tako i Mila Kunis (35) uhvaćena u jednostavnom izdanju za koje svi imamo komade u ormaru. Svijetle, uske traperice kombinirala je s jednostavnim, toplim puloverom ružičaste boje.

Studio City, CA  - Actress Mila Kunis embraces her casual style in a fuzzy pink sweater and faded denim as she heads out for a coffee run in Studio City.

Pictured: Mila Kunis

BACKGRID USA 3 JANUARY 2019, Image: 405220347, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, AKM-GSI
Profimedia, AKM-GSI

I dok se njezine kolegice većinom hvale skupocjenim komadima modnih kuća, Mila bira pristupačne brendove i rijetko kad je se može vidjeti kako za street style bira brendove kao što su Balenciaga, Gucci ili Louis Vuitton. Zapravo su joj vrlo česte kombinacije baš poput ove: osnova su uske traperice s kojima kombinira jednostavne majice, pulovere ili, povremeno, bluzu, a od obuće voli niske čizmice i udobne tenisice. Visoke potpetice za odlazak na kavu nikad ne bira - u njima je se može vidjeti samo na crvenom tepihu, gdje uvijek zablista u nekoj od dizajnerskih haljina.

Linker
14. travanj 2024 02:10