Želimo ih u svom ormaru

Popularna influencerica ima najbolje čizme na Instagramu: Njezine su rasprodane, no našli smo super kopiju

U dvobojnim čizmama hrvatskog brenda Z_Code_Z, influencerica Ivana Mišković okretala je glave u šetnji Zagrebom, a svoj je upečatljiv outfit podijelila i s fanovima na Instagramu.

Stigli su nam i sunčani dani, što znači da je pravo vrijeme za omiljenu predproljetnu kombinaciju ljubiteljica visokih čizama!

Mini haljine i ponovno popularne čizme do koljena, u stilu onih u kakvima je Rachel Green žarila i palila devedesetih u seriji "Prijatelji", jedan su od trenutno najzapaženijih outfita it-djevojaka koje luduju za ženstvenim modnim stilom.

Odličnim čizmama u dvije boje, na svom se Instagram profilu pohvalila hrvatska influenserica Ivana Mišković, a iskombinirala ih je uz bijelu košulju-haljinu te sunčane naočale s okvirima u bež boji.

Atraktivne čizme, koje su oduševile Ivanine sljedbenike, dio su zimske kolekcije hrvatskog brenda Z_Code_Z iza kojeg stoji dizajnerica Nataša Ornella Herak, a čiji se modeli mogu kupiti i u popularnom online dućanu ASOS.

Model do koljena, u kombinaciji crne i bež boje, izrađen od veganskog materijala, protekle je sezone bio toliko popularan da se prodao u hipu, a jedan je par završio u šarolikoj garderobi Ivane Mišković.

image
Rasprodane čizme brenda Z Code Z
FOTOGRAFIJE: PRESS FOTO

Za one koji žele ponoviti look hrvatske influencerice, na ASOS-u smo pronašli još jedan sličan model, ovaj put iz njihove vlastite kolekcije.

Riječ je o čizmama s visokom potpeticom u kombinaciji bež i maslinasto zelene boje, koje se trenutno mogu kupiti po sniženoj cijeni od 76 funti.

image
Čizme iz kolekcije online dućana ASOS
ASOS
Linker
18. travanj 2024 14:25