MEGA / Mega Agency / Profimedia
Koja ima bolji stajling?

Ponovno nadmetanje vojvotkinja: Meghan u raskošnom izdanju potpuno zasjenila nešto konzervativniju Kate

Prošlo je četiri mjeseca otkako su se Meghan Markle i Kate Middleton, zajedno sa svojim supruzima, pojavile na nekom događanju. Dan sjećanja na žrtve Prvog i Drugog svjetskog rata ipak nisu mogle propustiti, unatoč netrpeljivosti između dvoje prinčeva. S obzirom na odabir outfita, čini se da su se i vojvotkinje nadmetale, ali na nešto suptilniji način.

Nakon dokumentarca ITV televizije "Harry & Meghan: An African Journey" u kojem je Harry dao naslutiti da i nije u tako dobrim odnosima s bratom Williamom kao što se mjesecima nagađalo, braću se, zajedno sa suprugama, nije moglo zajedno vidjeti na službenim događanjima.

Posljednji su put svi zajedno bili na krstitkama malenoga Archieja, sina princa Harryja i Meghan Markle, a četiri mjeseca kasnije viđeni su na subotnjoj svečanosti uoči Dana sjećanja na žrtve Prvog i Drugog svjetskog rata, iako su stigli odvojeno i nisu međusobno komunicirali.

Za ovu prigodu pripadnici kraljevske obitelji moraju nositi tamnu odjeću pa se obično odijevaju u crnu ili tamnoplavu boju. Meghan se ipak željela istaknuti pa se pojavila u crnoj haljini od brokata A kroja nešto otvorenijeg dekoltea koji je izazivao mnogo pažnje no to nju nimalo nije mučilo. Uz haljinu je kombinirala plave salonke brenda Deneuve koje inače dođu 621 funtu i crnu torbicu.

Members of the Royal Family attend the Royal British Legion Festival of Remembrance at the Royal Albert Hall, London, UK, on the 9th November 2019.

Picture by Chris Jackson/WPA-Pool.
09 Nov 2019, Image: 481998297, License: Rights-managed, Restrictions: NO United Kingdom, Model Release: no, Credit line: MEGA / Mega Agency / Profimedia
MEGA / Mega Agency / Profimedia

Nešto konzervativnija Kate isfurala je vrlo jednostavnu tamnoplavu haljinu koja je isticala njezinu vitku liniju, a tome je pridonio i elegantni crni remen od pliša. Njega je uparila s crnom plišanom torbicom, rajfom iz Zare od 150 kuna, crnim salonkama i najlonkama.

9 November 2019.

Members of the Royal Family attend the Royal British Legion Festival of Remembrance at the Royal Albert Hall, London, UK, on the 9th November 2019.

Here, Prince William, Duke of Cambridge, Catherine, Duchess of Cambridge, Image: 482009371, License: Rights-managed, Restrictions: **No UK Sales**, Model Release: no, Credit line: JWRota/GoffPhotos / Goff Photos / Profimedia
JWRota/GoffPhotos / Goff Photos / Profimedia

Obje dame prštale su elegancijom u svom stilu i mogli bismo čak reći da su se nadmetale modom, odnosno na nešto suptilniji način, a vi ćete odlučiti koja je zaslužila modnu peticu.

Linker
17. travanj 2024 11:03