KAO DA NE STARI

Plijenila sve poglede: Naomi Campbell pokazala isklesano tijelo u dekoltiranoj traper kombinaciji!

Manekenka u 52. godini izgleda bolje nego ikada, a traper kombinacijom na press večeri mjuzikla "Get Up Stand Up! Bob Marley" privlačila je svu pažnju.

Iako je još 90-ih bila najtraženija manekenka, Naomi Campbell kao da ne stari, što pokazuje svakim pojavljivanjem u javnosti. Ovoga puta 'Crna pantera' pojavila se u odijelu od trapera s dubokim dekolteom kojim je još jednom istaknula zavidnu liniju u 52. godini.

Čitajte i: Crna pantera nadmašila i Dua Lipu na reviji Donatelle Versace: Naomi Campbell na pisti prvi put nakon što je postala majka

Isklesano tijelo supermodela

Na "Get Up Stand Up! Bob Marley" press večeri mjuzikla u Londonu, sve su oči bile uprte u supermodel Naomi koja je odvažno pozirala bez grudnjaka u dekoltiranom sakou. Široke traperice iste nijanse i debeli crni remen dodatno su naglasili isklesano tijelo manekenke koja je cijelu modnu kombinaciju začinila jednostavnim crnim, a efektnim salonkama i clutch torbicom te upečatljivim nakitom.

Čitajte i: Majčinstvo u pedestima! Naomi Campbell otkrila da je postala majka djevojčice

Nakon dvogodišnje pauze vratila se modnoj pisti

Reggae kralj Bob Marley imao je snažan utjecaj u životu manekenke koja se pojavila u njegovom spotu "Is This Love?" sa samo sedam godina, a nedavno je slavlje povodom rođenja kćeri obilježila upravo njegovim hitovima.

Naomi je, naime, zahvaljujući surogat majci u 52. godini dobila dijete koje je priželjkivala posljednjih nekoliko godina, a prvi put nakon dvogodišnje pauze u rujnu se kraljica modnih pisti vratila onome što najbolje zna te je nosila reviju Donatelle Versace.

Linker
19. travanj 2024 03:18