Profimedia, Mega Agency
Uvijek u trendu

Petica za modu: Glumica nosi kombinezon i čizme koje bismo rado posudile

Modna influencerica Olivia Culpo (33) još je jednom pokazala da prati vruće modne trendove. Na predstavljanju svoje kolekcije koju je dizajnirala za američki brand Express spojila je sve aktualne 'it' komade u modnu kombinaciju i poslužila nam kao inspiracija za styling koji bismo i same rado obukle.

Jedna od najljepših žena svijeta, manekenka i glumica, Olivia Culpo, sada se okušala u i dizajnerskim vodama. Bivša Miss Universe trenutno radi na promociji svoje kolekcije koja je nastala u suradnji s brendom Express. U Los Angelesu je pozirala u bež kombinezonu koji je dio njezine kolekcije za proljeće 2019., a safari look upotpunila je smeđim nabranim čizmama koje su ove sezone zaludile sve trendseterice. Tanki remen slagao se s čizmama i istaknuo njezinu figuru te je zaokružio ovu kombinaciju.

Olivia Culpo drapes her Gucci Fannypack over her zoo keeper outfit in Hollywood after filming an interview.
24 Jan 2019, Image: 410109049, License: Rights-managed, Restrictions: World Rights, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Mega Agency
Profimedia, Mega Agency

Kombinezon je posljednjih nekoliko sezona u svijetu mode sve popularniji i nameće se kao must have komad u ormaru, a sve češće ga viđamo i na crvenom tepihu gdje ga slavne dame biraju kao zamjenu za svečane haljine. Cijena ovog modela koji nosi lijepa Olivija iznosi oko 580 kuna. Modnu kombinaciju upotpunila je vintage modelom Fendi torbice koju je prebacila preko ramena.

Olivia Culpo drapes her Gucci Fannypack over her zoo keeper outfit in Hollywood after filming an interview.
24 Jan 2019, Image: 410109061, License: Rights-managed, Restrictions: World Rights, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Mega Agency
Profimedia, Mega Agency

Linker
16. travanj 2024 08:32