Profimedia, Cordon Press
nikad dosadna

Penelope Cruz trebala bi češće nositi traperice, kad joj već ovako stoje

Bluza i sako iz kuće visoke mode Dior pali su u drugi plan zbog odličnih trapez traperica u kojima španjolsku filmsku divu rijetko viđamo.

Filmska diva španjolskih korijena čiji naglasak obožavamo u američkim filmovima, Penelope Cruz, velik je dio svibnja provela u Cannesu gdje je u sklopu tamošnjeg glasovitog filmskog festivala promovirala svoj novi film. Svaki dan druga toaleta, svaki dan još malo jače potenciran glamur... A ovog je vikenda viđena u trapericama, i to na humanitarnom događanju udruge ‘Uno Entre Cien Mil’. Riječ je o španjolskoj nevladinoj organizaciji koja podiže svijest o leukemiji i pomaže istraživanju te bolesti u dječjoj dobi.

Uz traperice trapez kroja Cruz je kombinirala dva vrlo skupocjena komada odjeće, a to su bijela retro košulja s crnim točkicama te bijeli sako - sve s potpisom Dior. No, pala su oba dizajnerska komada u drugi plan zbog odličnog jeansa trapez kroja - lijepa je 44-godišnjakinja sa širokim osmijehom tako pokazala da, kad nije na crvenom tepihu, voli elegantan

no ipak ponešto opušteniji stil.

Penelope je u braku sa španjolskim glumcem Javierom Bardemom s kojim često glumi u filmovima, pa tako i u posljednjem, naslova 'Everybody Knows'. Zajedno su od 2007. godine, a vjenčali su se 2009. na Bahamima te su potom dobili i dvoje djece.

Penelope Cruz participa con la
Profimedia, Cordon Press

Penelope Cruz participa con la
Profimedia, Cordon Press

Penelope Cruz participa con la
Profimedia, Cordon Press

U Cannesu prije nekoliko tjedana:

71st Cannes Film Festival - Opening ceremony and screening of the film
REUTERS

Sa suprugom:

BGUK_1228310 - ** RIGHTS: WORLDWIDE EXCEPT IN POLAND ** CANNES, UNITED KINGDOM  - Celebrities attend the photocall for 'Everybody Knows' during the 71st Annual Cannes Film Festival.

Pictured: Penelope Cruz, Javier Bardem

BACKGRID UK 9 MAY 2018, Image: 371057451, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Xposurephotos
Profimedia, Xposurephotos
Javier Barem sa suprugom Penelope Cruz u Cannesu

Linker
18. travanj 2024 23:29