prava idila

Pedeset nijansi ljeta: Nina Badrić u probranim komadima uživa u tropskom raju

Pjevačica se prilikom odabira ljetne garderobe na najnovijem putovanju drži one - manje je više - jednostavni i elegantni komadi upečatljivih boja sve su što joj treba da zablista kraj mora.

Nina Badrić uživa na Maldivima, u magičnom tropskom raju naša diva blista i uživa u malim stvarima. Na egzotično otočje došla je potpuno spremna, što se tiče modnih kombinacija, kao i nevjerojatne forme.

Za sunčanje i kupanje u Indijskom oceanu, koji okružuje tu otočnu državu, Nina je odabrala elegantne jednodijelne kupaće kostime. U crnoj varijanti, što je boja vječne elegancije, ali i u neodoljivoj plavoj boji koju je odabrala na ček nekoliko ključnih komada.

S kokosom u ruci i bijelim pijeskom pod bosim stopalima Nina je poručila: "Sunce i sreća idu zajedno poput ribe i čipsa", aludirajući na popularnu hranu fish & chips. Pjevačica je na putovanju od prošlog tjedna i na njenim objavama na Instagramu primijeti se kako je u to vrijeme dobila ujednačenu preplanulu boju.

Čitajte i: Nakon odmora na našem najsunčanijem otoku, Nina otputovala u toplije krajeve

Odlični i raznovrsni komadi

Osim odličnih kupaćih kostima, Nina je pokazala i druge divne komade za plažu - parea, šešir, natikače, sunčane naočale - sve je na njoj pomno odabrano i sa stilom.

Odličan crni ogrtač napravljen od mrežastog materijala u kroju japanskih kimona, na prvi pogled zgleda poput elegantne haljine.

Naravno, Badrić je zablistala i u ljetnim haljinama - sunčano žutoj s romantičnim puf rukavima kao i kraljevski plavoj asimetričnoj kreaciji koju potpisuje domaća kuća Krie design.

Linker
19. travanj 2024 07:21