TOP 5 KOMADA

Party look: Kako u par poteza postati zvijezda svakog rođendana

Neka vam rođendanske proslave ne zadaju glavobolje kada je stajling u pitanju: dovoljan je jedan upečatljiv komad u kombinaciji s onim osnovnima, ruž idealan za jesenske dane i mobitel s kojim ćete uhvatiti sve uspomene.

Kao i kod svakog izlaska, problemi po pitanju modnih kombinacija muče nas i prije odlaska na proslave – osobito one rođendanske. Ako vam se čini da vam je ormar prazan, donosimo vam nekoliko osnovnih komada koji će idealno poslužiti baš za tu priliku.

Motociklističke jakne ove su modne sezone osobito popularne – nema dućana u kojima ih nema, osobito onih kožnatih s brojnim detaljima poput remena i velikog broja zatvarača. Klasike u crnoj i smeđoj boji bez problema ćete naći, ali ako se ne želite utopiti u masi sličnih modela – odaberite onaj baršunasti i to u ružičastoj nijansi. S obzirom na to da se radi o kratkoj jakni, odlično će se spojiti s maksi haljinom ili zanimljivim kombinezonom, a "osvježit" će i već viđenu kombinaciju – poput one male crne haljine koja je rezervirana za takve prigode. Na tom tragu je i mnogim ženama omiljeni modni dodatak – cipele s visokom potpeticom. Štikle zavodljive boje crvenog vina dodat će seksipil i najjednostavnijim kombinacijama, osobito zahvaljujući neuobičajenom dizajnu. Kada imate takav "adut" na nogama, najbolje je odabrati mini ili midi suknju ili pak hlače koje će sezati do iznad gležnja.

U boji crvenih bobica neka zasjaju i vaše usne – za jesen nema bolje nijanse ruža od tamnocrvene, a s tom bojom nećete morati mnogo pažnje posvećivati ostatku lica jer se u tom slučaju treba držati pravila "manje je više". Na očima će biti dovoljna maskara, a na obrazima nježno rumenilo ili, pak, highlighter. Osim sjaja na usnama, na rođendansku proslavu nemojte otići bez dobrog komada nakita: trenutačno su vrlo popularne kombinacije različitih tipova zlata pa nećete pogriješiti ako odaberete naušnice sastavljene od ružičastog, bijelog i žutog zlata, a kako biste svoj besprijekoran look, ali i ostale trenutke s rođendanskog partyja, ovjekovječili opremite se mobitelom sa super kamerom.

Svojih rođendanskih top 5 odabrao je i City Centeru one koji od 13.-15. listopada i sam slavi rođendan!

Naušnice Zaks (1720 kn); jakna Bershka (349,90 kn); iPhone 8 64 GB, iSTYLE (6659 kn); ruž za usne Yves Rocher (90 kn); cipele Deichmann (229 kn)

Linker
19. travanj 2024 13:19