Crno i bijelo

Ovo može samo ona: Severinina štikla zaustavila promet i raspametila obožavatelje, tko bi se još usudio ovo obuti?

Glazbenica je potpuno crnu kombinaciju odlučila začiniti neobičnim cipelama, salonke obložene čupavim materijalom, osim što vjerojatno griju u hladnim danima, na njoj izgledaju fenomenalno.

Da je kraljica stila, za Severinu se već odavno zna, a ova pjevačica iznova i iznova iznenađuje svojim neuobičajenim outfitima. Ovog je puta Splićanka hrabro zakoračila na zagrebačke ulice u cipelama u kojima se mnoge dame to ne bi usudile.

Neobične salonke izrađene su od bijele vune, iz koje proviruje samo elegantna i tanka crna peta. Ovaj luckasti komad obuće Severina je kombinirala s potpuno crnim outfitom, haljina-košulja od sjajnog materijala koji imitira umjetnu kožu i crne čarape s decentnim točkicama odlično joj pristaju, a ova 'opasna' kombinacija dobila je sasvim novu dimenziju s neobičnim cipelama.

Seve je za šetnju, odnosno fotografiranje, odabrala još samo tamne sunčane naočale i bijelu ručnu torbicu, koje su do kraja podcrtale ovaj crno-bijeli look.

Čitajte i: Dama u crvenom: Severina održala modnu lekciju na maldivima u dugoj pripijenoj haljini

Oduševila mnoge

Cipele nisu prošle nezapaženo, oduševljene komplimente uputila joj je modna dizajnerica Matija Vuica, koja je uz komentar na cipele ostavila i oduševljene emotikone. Jedna druga pratiteljica komentirala je kako je za cipele rekla kako ih samo Severina može 'isfurati' da dobro izgledaju. Riječ je o cipelama marke Marni koje se mogukupiti za nešto više od 6500 kuna.

Tako je glazbenica još jednom dokazala da joj tmurno vrijeme, zima i povratak s egzotičnih Maldiva, ne mogu pokvariti raspoloženje, jer Seve se i u ovoj modnoj priči odlično zabavlja.

Pogledajte video

Svoju objavu povezala je sa svojom starom pjesmom "Zaustavite tramvaj". Pjesmu koja se našla na albumu "Djevojka sa sela" iz 1998. za Severinu su napisali : Saša Lošić i Samir Ćeramida.

Linker
19. travanj 2024 00:58