instagram
Ludo dobri

Ovo je modno najusklađeniji par estrade: Pomno planiraju modne kombinacije čak i za planinu

Bračni par Prester- Peševski ima vedrog duha 'za izvoz', a zbog toga se na svojim obiteljskim putovanjima odlično zabavljaju. Prilikom nedavnog fotosessiona na planini Kopaonik glazbenica je sa suprugom odjenula isti tirkizni skijaški kombinezon i pokazala da oni modu shvaćaju vrlo ozbiljno.

"Aspen 1984. Samo old school. Fotografirao Roko. Btw, kombinezoni su moj i mog brata iz 8. osnovne", napisala je Ida Prester Peševski u zadnjoj objavi na društvenoj mreži i time je sve dobro nasmijala.

instagram

Bračni par Peševski upoznali su se i odmah kliknuli, a zbog Ivana je Ida sve okrenula naopačke. Prije nego što su prohodali, na festivalu Exit, imala je, kako joj se činilo, potpuno sređen život. Odličan posao, stabilnu vezu, divan krug prijatelja, uređivala je zagrebački stan u Tuškanovoj... A onda se sve to preko noći preokrenulo: ostala je trudna s Rokom, pa je došao i Rio.

"Kako se kaže: da je bolje, ne bi valjalo", rekla je Ida u nedavnom intervjuu za Gloriju.

Dok je njezin život sublimacija kaosa, u kojem se ona, kaže, najbolje snalazi, Ivan Peševski je tipični poduzetnik, koji uz svoj bistro Grad vodi i trgovinu Zla shtek. Iako specijalizirana za pušački pribor, njoj prodaje i odjeću svog brenda ulične mode Zla zla, u kojoj se mogu naći različiti odjevni predmeti - majice, kape, rukavice, jakne, trenirke...

Sličan modni izričaj supružnici imaju na svim nadmorskim visinama. Na egzotičnim putovanjima znaju zablistati u havajkama, u ležernim situacijama vjerni su trenirkama, a kad se odmaraju su u kućnim ogrtačima.

Instagram

Inače, Ida Prester ima sjajan način za opraštanja od problema.

"Nađi problem - i sahrani ga. Znam da je to često nemoguće, ali mene akcija oslobađa, sam trud da promijenim nešto što me tlači. Nema opuštanja, cijeli život je borba za sreću, sreća nije poklon!', rekla je jednom prilikom Ida.

Linker
19. travanj 2024 02:52