Instagram
napadno dobro

Olja Vori imala je jednu od kraćih minica na Severininom koncertu

Olja Vori sva je ushićena stigla na Severinin subotnji koncert u Areni Zagreb, a na društvenim se mrežama pohvalila i stajlingom kakvog se ne bi libila ni sama pjevačica poznata po odvažnim i provokativnim modnim iskoracima.

Napadno dobro odjenula se Olja Vori, supruga bivšeg rukometaša Igora Vorija poznata po istančanom modnom ukusu, za odlazak ne Severinin spektakularni koncert u zagrebačkoj Areni. U dobrom raspoloženju fotografirala se prije ulaska u samu dvoranu, dobro raspoložena i odjevena baš kako priliči prigodi.

Ni sama regionalna zvijezda Severina ne bi odbila ovako izgledati na pozornici i baš je tragom Sevkina stila za pozornicu išla i Olja! Njezina metalik uska haljina nabrana na dijelu ultra kratke suknje, iznimno naglašeni, moderni puf rukavi i napadna boja ciklame - jamčilo je to zapažen look među tisućama Severininih obožavateljica!

Vori je seksepil dodatno naglasila tankim najlonkama i uskim crnim čizmama preko koljena, a za atraktivan izgled brinuli su i njezini uvojci u kosu i ukosnice s perlama.

Linker
17. travanj 2024 09:01