Davor Matota / CROPIX
teško ih je ne zamijetiti

Oh la la! Marina Matić u stilu francuskog šika na špici zablistala u legendarnim cipelama

U kultnim cipelama kuće Chanel poznata hrvatska dizajnerica prošetala je zagrebačkom špicom i izmamila brojne uzdahe žena. Uz traperice opuštena kroja, smoking i prugastu majicu, pokazala je kako izgleda elegantan dnevni outfit bez greške.

Hrvatska dizajnerica Marina Matić poznata je po besprijekornom modnom stilu kojim spaja trendi i klasične modne komade te tako postiže ženstven i bezvremenski izgled.

Pomno dotjeranu mamu često se može sresti na zagrebačkoj špici gdje znatiželjne poglede žena mami sve samim hit komadima.

U šetnji sa sinom Vidom, vlasnica brenda Larie, zablistala je u atraktivnoj kombinaciji u francuskom stilu: trapericama opuštenog, 'mom jeans' kroja, majici s crveno-bijelim prugicama te crnom smokingu koji je dnevnom outfitu dao dozu profinjenosti.

Spica / Zagreb 19.09.2020. / foto: Davor Matota / Marina Matic
Davor Matota / CROPIX

Uz velike sunčane naočale i crnu Chanel torbicu, dizajnerica je plijenila pažnju legendarnim modelom Chanel cipela koje obožavaju i slavne trendseterice kao što su Alexa Chung, Rosie Huntington-Whiteley, Nicky Hilton i Olivia Palermo.

Bež slingback sandale s crnom 'kapicom' na vrhu, s potpeticom od 6.5 centimetara, jedan su od najprepoznatljivijih modela slavne francuske modne kuće koju je osnovala Coco Chanel, a u Chanelovom online dućanu mogu se kupiti po cijeni od 875 dolara.

Chanel

Zbog njihove popularnosti, kraj fotografije u dućanu često stoji natpis 'rasprodano'.

Čitajte i:

Nakon 'maminih traperica' stiže 'bakin ovratnik': Hit kragnicu zadnji ste put sigurno nosili u vrtiću

Elegantna i u pristupačnom: Tenisice Kate Middleton kod nas se mogu kupiti za 314 kuna

Uske traperice su (napokon) out! Ovih 13 trendi modela transformirat će vas u kraljicu stila

Ona jedna, uvijek potrebna: 10 super haljina koje skrivaju mane, a otkrivaju puno stila

Linker
15. travanj 2024 10:49