LAV LUX LC KOLEKCIJA

Nova romantična kolekcija splitske dizajnerice

Pretvaranje hobija u profesionalnu karijeru po mnogima predstavlja ostvarenje snova, ali i najveću tajnu uspjeha. Upravo to pošlo je za rukom i splitskoj dizajnerici Zorani Rogošić, začetnici brenda Lav Lux LC, koja je prvom modnom kampanjom predstavila svoju dugogodišnju ljubav i strast prema šivanju, kreiranju i dizajnu.

Kolekcija haljina inspiriranih ženskom siluetom i ljepotom jednostavnosti, naglašava nit vodilju u Zoraninom stvaranju: ”Istinski lijepa žena je ona koja svojom osobnošću nosi jednostavnost, ona koja je uvijek sigurna u sebe i svoj izbor.”Zbog takve posebnosti filozofije prilikom stvaranja, Lav Lux LC brend predstavlja pravo osvježenje na domaćoj modnoj sceni, obogativši ju kolekcijama koje nastaju kao rezultat inspirativnih ideja, a ne kao rezultat praćenja trendova u izradi.

Ne praveći kompromis između dizajna i kvalitete, Lav Lux LC od početka si je postavio visoke standarde, koji će im zaštitni znak biti i u budućnosti. Glamur, elegancija i damski stil, popraćeni profinjenim materijalima poput svile i čipke, bili su inspiracija prve kolekcije iza koje stoje ženstvene kreacije, istovremeno otmjene i upečatljive, kao stvorene za nepopravljive romantičarke.

Sezona proljeće/ljeto 2016., u koju smo već hrabro zakoračili, idealno je vrijeme za pokazivanje svojih pravih osjećaja, a nema ništa ljepše od romantičnih trenutaka u kojima, uz Lav Lux LC, možemo zasjati u pravom smislu te riječi…

Linker
06. srpanj 2022 16:12