U TRENDU

Nosi se - crop top! Inspirirajte se odjevnim kombinacijama Jennifer Lopez, Olivie Culpo, Emily Ratajkowski...

Crop top jednostavan je odjevni predmet koji možemo kombinirati u svim situacijama. Ljeti u neobaveznim šetnjama gradom ili na plaži, a zimi kao komad koji ide uz sako i visoke hlače. A kako se nosi ovog ljeta? Najbolje su pokazale poznate dame koje i inače obožavaju pokazivati svoj struk.

Povratnički komad iz 80-ih godina, crop top, popularan je odjevni komad već nekoliko godina. Vjerujemo kako ga svaka žena ima u svome ormaru, a njime se inspirirala za cool i opuštene kombinacije. Bilo da ste ga same iskreirale, odnosno oversize majice ili košulje laganijeg materijala zavezale oko struka ili ste ga kupile u omiljenim trgovinama, crop top će uvijek izgledati efektno. Ove godine popularni su i satenski crop topovi koji će u kombinaciju unijeti dozu romantičnosti, a oni klasični, bijeli, pamučni savršeno pristaju uz traperice. Bilo kako bilo, s crop topom sigurno nećete pogriješiti jer će vam dodatno izdužiti noge i stanjiti struk.

image
Jennifer Lopez u Miamiju.
MIAMIPIXX/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Naravno, uvijek postoji bojazan da ne pokažemo previše, no crop top jednostavan je odjevni komad koji se može kombinirati na više načina. Primjerice, možete ga uskladiti sa sakoom ili pak možete odjenuti hlače visokog struka ili suknju zbog kojih će ovaj odjevni komad svakako doći do izražaja. Možda nije najbolji odabir za posao i formalnije prigode, no nošenje ovog komada svakako možete nadoknaditi na plaži, u društvu s prijateljima, na večeri s bližnjima...

image
Kendall Jenner voli ležerne kombinacije.
RACHPOOT/VASQUEZ-MAX LOPES/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Nikada neće izaći iz mode, a tome u prilog ide i činjenica da ga ovoga ljeta obožavaju i svjetske zvijezde. U prvim redovima model i modna ikona Kendall Jenner koja uvijek voli naglasiti svoj isklesani trbuh te pjevačica i glumica Jennifer Lopez, koja je nedavno proslavila 52. rođendan i izgleda bolje nego ikad!

Čitajte i: Ukradi stil! Olivia Culpo 'karantenski' stil nije odbacila, rastura i u ležernom izdanju

image
Olivia Culpo u crop topu je bila u shoppingu.
DIGGZY/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Bivša Miss Universe i modna influencerica Olivia Culpo kraljica je ležernih kombinacija. Njezin je najdraži odjevni predmet crop top - nosi ga na traperice i bicke, a kombinira ga i s najpopularnijom torbicom sezone, Botegginom Pouch Bag. Od te se torbice ne odvaja niti model Hailey Bieber, kao ni od crop topova koje voli kombinirati s "baggy" hlačama.

Čitajte i: Hit modeli natikača i sandala koje odlično izgledaju u svim prilikama: Od chuncky modela do popularnih Birkenstockica

image
Hailey Bieber ide na večeru sa suprugom Justinom.
LESE/SPOT/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Vitku figuru i tanak struk ne propušta pokazati niti njihova kolegica Emily Ratajkowski. Jednostavna majicu do pupka uklopila je sa šiltericom, tamnim naočalam, hlačama u boji pijeska, a sve je dodatno začinila s naušnicama, zlatnim ringovima koje također obožavaju trendseterice. Ležerno, cool i inspirativno!

image
Emily Ratajkowski nosi crop top u šetnji s psom.

PETER PARKER/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA
image
Zara, 119, 90 kn
ZARA
image
ASOS, Noisy May, 14,99 eura
ASOS
image
PrettyLittleThing, 8 funti
PRETTYLITTLETHING
Linker
19. travanj 2024 17:45