Getty Images
Nikada 'out'

Nose se sve nijanse zelene: Pronašli smo 17 komada koji pristaju svima, a osobito crvenokosima

Osim boja sunca - narančaste i žute, ove se godine nose i sve nijanse zelene, od maslinaste do boje trave. To je dokazala i Julianne Moore koja se na Filmskom festivalu u Cannesu pojavila u prozračnoj zelenoj haljini koja joj je odlično stajala.

Kada govorimo o proljetnim i ljetnim trendovima, većinom nam padnu na pamet tople, vesele boje poput žute, narančaste i električno ružičaste koje su i ove godine veliki hit. No, jedna boja koja nikada nije out te odlično pristaje i brinetama, plavušama, a pogotovo crvenokosima, jest zelena. To je dokazala i glumica Julianne Moore (58) koju često možemo vidjeti u zelenim kreacijama, a na ovogodišnjem Filmskom festivalu u Cannesu pojavila se u lepršavoj haljini modne kuće Dior.

The Dead Don't Die' premiere and opening ceremony, 72nd Cannes Film Festival, France - 14 May 2019
CAP/PL
©Phil Loftus/Capital Pictures.
14 May 2019, Image: 433200154, License: Rights-managed, Restrictions: NO United Kingdom, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Mega Agency
Profimedia, Mega Agency
Julianne Moore

Od boje trave do maslinasto-zelene, u trgovinama se mogu pronaći razni komadi u ovoj multipraktičnoj boji koja je dobar odabir u svim prilikama, a može izgledati još bolje ako se kombinira, primjerice, s kraljevsko-plavom ili bojom lavande.

Ovog proljeća i ljeta posebno su u fokusu haljine midi dužine koje su primjerene za posao, ali i za svakodnevne kombinacije. Zelena haljina s bijelim točkicama i volanima savršeno se sljubljuje s bijelim tenisicama i sunčanim naočalama u vintage stilu, a sve što vam još treba jest mini torbica u kaki boji.

Povratnički trend svakako su cargo hlače i jakne koje neodoljivo stoje u kombinaciji s visokim potpeticama za opušteno-elegantni look. Dodatno ćete ih istaknuti nekim crop topom i crnom torbicom.

Ako vaš stil uglavnom sadrži crnu i bijelu boju, zašto ih ne biste osvježili zelenim cipelama ili torbicom? Slingback balerinke kakve su ove godine hit nose se na neutralne pletene torbice, bijele bluze i traperice.

Kako bismo vam pomogli u odabiru, pretražili smo web trgovine i pronašli odlične komade u raznim nijansama zelene.

Linker
19. travanj 2024 02:19