Čista petica

Nogometni manekeni: Elegantni u odijelu i tenisicama Vatreni pokazali kako odnijeti pobjedu i izvan nogometnog terena

Naši nogometni reprezentativci pokazali su da su najbolje odjevena vrsta i na terenu, ali i izvan njega, otkrili su tko je zaslužan za njihov izgled.

Hrvatska nogometna reprezentacija okupila se i povukla u pripreme za dugoiščekivano Europsko prvenstvo, u međuvremenu putem društvenim mreža 'na kapaljku' daju neke informacije, barem one koje smiju otkriti. Na službenom Twitter profilu Hrvatskog nogometnog saveza dečki su pokazali kako su "najbolje odjeveni na terenu, ali i najbolje odjeveni izvan sportskog terena". Tim objavama otkrili su onu 'ljepšu' stranu nogometa, odnosno tko našeg izbornika Zlatka Dalića i Vatrene oblači kada su na dužnosti, a nisu na terenu.

Naši nogometaši zablistali su u ulozi manekena u tamnoplavim odijelima, a kako je otrkiveno u modnoj kampanji za odijela marke Joop zaslužan je Heraldi for men. Uz Brunu Petkovića i Zlatka Dalića na fotografiji poziraju Ivan Perišić, Borna Barišić, Ante Rebić i Andrej Kramarić - koji je kao i Petković također podijelio fotografiju na svom Instagramu.

image
Vatreni u su snimili modnu kampanju.
TWITTER HNS

Čitajte i: Vedran Ćorluka spreman za novu životnu ulogu: Ležernim korakom među stare prijatelje i suigrače

Sportska elegancija

Nogometaši su i u ovoj prilici zadržali sportsku eleganciju te su tamnoplava odijela uparili s bijelim majicama i bijelim tenisicama. Nogometaši posljednja dva dana odmaraju, nakon što su u utorak 1. lipnja odigrali neriješenu utakmicu s Armenijom. Već od petka čekaju ih pripreme za mnogo ozbiljniju utakmicu koja je na rasporedu 6. lipnja kada Hrvatska u Bruxellesu igra protiv moćne Belgije.

image
Naši nogometaši nose Joop odijela.
TWITTER HNS

No sve je to zagrijavanje momčadi, prije prve utakmice koju Vatreni igraju 13. lipnja na Wembleyju protiv Engleske, nakon toga slijedi dvoboj sa Češkom (18. lipnja) pa sa Škotskom (22. lipnja).

Linker
19. travanj 2024 20:17