Profimedia, AKM-GSI
SAMO ZA HRABRE

Nismo sigurni da će ovaj trend zaživjeti, ali ona ga fura besprijekorno

Modne kuće su predstavile novu verziju slojevitog odijevanja na Tjednima mode prošle jeseni, ali dosad se rijetko tko odvažio prihvatiti njihov prijedlog koji se posebno svidio onima kojima nikada nije dovoljno toplo.

Da jedan kaput ili jakna nisu dovoljni pokazali su na modnim pistama različiti dizajneri, a iz modne kuće Balenciaga nisu se zadržali na dva komada već su modeli pistom prošetali u tri ili, čak, i četiri jakne različite debljine. Trendseterice nisu ostale oduševljene njihovim prijedlogom, ali je zato svoje mjesto u trendovima pronašlo "nizanje" kaputa. Glumica Allison Williams jedna je od pobornica s obzirom na to da je u dva dana dva puta pokazala kako nositi dva kaputa - odjednom.

Zvijezda serije "Girls" odabrala je u jednom looku kombinirati dva dugačka kaputa i uspjela je to odraditi besprijekorno. Vitka i visoka glumica bez problema je nosila neobičan outfit, a osobito je oduševila kombiniranjem boja. Kaput boje devine dlake i onaj bijeli kombinirala je sa smeđom kožnatom haljinom koja je imala kontrastni, bež ovratnik, a sve je uskladila s bež štiklama.

New York, NY  - Allison Williams arrives at the
Profimedia, AKM-GSI

Dan prije također je nosila dva kaputa odjednom: sivi kaput kombinirala je s kariranim kaputom plave, sive i maslinaste nijanse. Cijelom looku dodala je malo boje sa štiklama i torbicom boje crvenog vina.

, New York, NY - 20190107-Allison Williams Stops by the Today Show

-PICTURED: Allison Williams
-, Image: 405701245, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, INSTAR Images
Profimedia, INSTAR Images

Allison se svaki put držala istog pravila: kaput ispod bio je tanji i duži, dok je gornji svaki put samo prebacila preko ramena, nije ga odjenula.

Linker
14. travanj 2024 15:49