Dave Allocca/StarPix / Shutterstock Editorial / Profimedia
stvoreno za kopiranje

Nikad obična: J.Lo isfurala top trendi odijelo od tvida u tri dijela

Odijelo kakvo je Jennifer Lopez nosila na promociji svog novog filma u New Yorku stvoreno je za svaku, pa i najzahtjevniju poslovnu priliku. I dok su odijela koja se sastoje od sakoa i hlača postala trend kojem malo što može parirati, J.Lo je otišla korak dalje i odjenula i prsluk te tako osvojila dodatni plus.

Rijetko kada Jennifer Lopez promaši sa stajlingom - ni ovaj put, posjetivši New York, nije razočarala pojavivši se u strogom odijelu koje se sastoji od hlača, prsluka i sakoa. Od skupog je tvida i s iznimno skupim potpisom talijanskog modnog dvojca - za ovo Dolce & Gabbana odijelo J.Lo j izdvojila 25.600 kuna, s tim da samo sako košta 13.000. Ovaj moćni androgini look Jennifer je malčice 'razbila' raskopčanom bijelom košuljom i bujnim uvojcima koji su joj padali niz ramena.

Pjevačica i glumica već nas gotovo tri mjeseca, otkako intenzivno radi na promociji svog novog filmskog uratka, filma "Hustlers", časti modnim kombinacijama koje pozivaju na kopiranje - iako si malo tko kao od šale može priuštiti odijelo s ovim potpisom, lanci ulične mode brinu za to da niti iz visoke mode ne propusti biti i na njihovim policama i vješalicama.

Lili Reinhart, Jennifer Lopez and Constance Wu
A Special New York Screening of
Dave Allocca/StarPix / Shutterstock Editorial / Profimedia

New York, NY  - Jennifer Lopez looks stunning in a grey jumpsuit as she arrives at a private event in NYC.

*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 485872319, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Ulices Ramales / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Ulices Ramales / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Dolce i Gabbanna odijelo koje nosi Jennifer Lopez je, unatoč visokoj cijeni, rasprodano, odnosno ostali su još konfekcijski brojevi 46 i 48.

matchesfashion.com

Slično odijelo u Zari visoke je kvalitete i sarži 40 posto prirodne vune, a cijena mu je 849 kuna.

Promo Zara
Zara, 849 kuna

U Berski pak, primjerice, karirano odijelo možete kupiti za 299,90 kuna.

promo Bershka
Bershka, 299 kuna

Linker
19. travanj 2024 20:31