/ Tabula Rasa
TABULA RASA

Neopisivo neodoljivo pletivo u kojem želimo provesti jesen

Svaki životni prostor moguće je personalizirati: dodavanjem detalja dajemo mu svoj potpis i stvaramo oazu mira, ugode i kreativnosti, krojenu po vlastitoj mjeri. Upravo se tom idejom vodila dizajnerica Emily Diamandis, kada je svom brendu luksuznog pletiva nadjenula ime Tabula Rasa.

Njezine pripijene pletene haljine, oversized veste i bogate, kićene jakne već se osvojile srca Njujorčanki, kao i police luksuznih robnih kuća i web shopova.

Petnaestogodišnje iskustvo rada s pletivom, tijekom kojeg je pokrenula “vunenu” liniju za rag & bone te radila kao konzultant za brendove kao što su Uniqlo i Altuzarra, ohrabrilo je njujoršku dizajnericu da 2013. pokrene vlastiti brend. Njezin cilj bio je stvarati jedinstvene, luksuzne i neobične komade od najfinije vune – kako odjevne, tako i one koji će oplemeniti životni prostor pa tako kreira i neopisivo neodoljive pokrivače i jastuke.

Svaki Tabula Rasa komad izrađen je ručno, kombiniranjem tradicionalnih i modernih tehnika pletenja pa se njezine kolekcije mahom sastoje od minuciozno izrađenih pripijenih koktel haljina, laganih kardigana izrađenih od najfinije japanske svilene vune te toplih, bogato ukrašenih vesta s kićankama koje su glavne zvijezde kampanje za jesen/zimu 2016.

Foto: Tabula Rasa

Linker
19. travanj 2024 01:20