NAKIT KOJI IMA ‘ONO NEŠTO‘

Naušnice koje pričaju priču: Brendovi ručno rađenih naušnica u kojima ćete se pronaći!

Donosimo popis domaćih brendova ručno rađenih naušnica za odvažne žene koje vole isticati svoju osebujnost i posebnost.

Ako ga znamo "dobitno" kombinirati, nakit može podići čitav look na sasvim novu razinu. Monoton stajling crne boje najbolje će razbuditi par upečatljivih žutih naučnica, a klasičan formalni outfit bijele košulje i sivog sakoa upotpunit će oslikane naušnice koje "pričaju priču". I ne govorimo o klasičnim srebrnim ili zlatnim naučnicama koje odišu klasičnom elegancijom - u sezoni za modno odvažne mislimo na naušnice koje imau "ono nešto". Izdvojili smo nekoliko brendova ručno rađenih naušnica kojima ćete pokazati svoju odvažnost i istaknuti karakter!


U morskom raspoloženju

Volite li more, morske motive i morski mood, svakodnevne stajlinge obogatite nakitom brenda NAOTOKU čiji su radovi inspirirani ljubavlju prema moru, njegovom formom, oblicima, bojom i stanjem i idejom mjesta kojem autorica Petra Markusović s Brača pripada.

image

NAOTOKU naušnice inspirirane su ljubavlju prema moru, njegovom formom, oblicima i bojom.

PRIVATNA ARHIVA

Nakit prodaje od 2016. godine od kada stvarajući najljepše radove brižljivo odabire asortiman prirodnih oblika koji imaju privlačnost i zanimljiv karakter, bilo da je to kamenčić s plaže, morsko staklo ili pak keramika isprana godinama pod utjecajem morskih valova.

image

Nakit Petra Markusović prodaje od 2016. godine.

NAOTOKU

Njihove prirodne atribute ističe spajajući ih s metalom (mesing, srebr) i time im daje novi izgled na neki način mijenjajući put prirode. Rezultat rada su nekonvencionalne ogrlice, naušnice, narukvice i prsteni koji ističu svaku modnu kombinaciju.

image

Prirodne atribute naušnica glavna kreativka ističe spajajući ih s metalom (mesing, srebr) i time im daje novi izgled na neki način mijenjajući put prirode.

NAOTOKU NAKIT

"Radim male serije nakita tako da što napravim to i prodam. Neke komade mogu napraviti slične, ali većina se ne može ponoviti jer svaki kamenčić s plaže ili morsko stakalce ima poseban oblik", objasnila je Petra među čijim su radovima najprodavanije naušnice zelenih i plavih nijansi - boja koje su specifične za moj morski brand i priču koja ide s njim.

image

Cijene naušnica kreću se od 300 do 600 kuna.

NAOTOKU

Cijene naušnica kreću se od 300 do 600 kuna, ovisi o materijalu i izradi.

Čitajte i: Karijerni zaokret: Moćne novinarke i urednice otkrile su neočekivane talente i pokorile modni svijet


Pozlaćeni komadi inspirirani prirodom

image

LuTi jewelry brand je nakita iz Zagreba.

PRIVATNA ARHIVA

LuTi jewelry brand je nakita iz Zagreba koji ime nosi po prvim slogovima imena djece - Luči i Tisje vlasnice Deane Matulić Jagušt. Iako radi u korporativnim komunikacijama jedne IT kompanije, Deana je oduvijek bila kreativna, a kada je prije nekoliko godina završila dizajn nakita, polako je pokretala svoju poslovnu priču LuTi brenda.

image

Cijene naušnica kreću se od 300 do 400 kn.

PRIVATNA ARHIVA

Posljednje tri godine brend je aktivan u online svijetu, a ljepota online svijeta je što nema granica pa se tako LuTi jewleri nosi i u Veroni i Parizu - otkrila nam je vlasnica koja je surađivala i s našim poznatim damama domaće javne scene - s pjevačicom Frankom Batelić te voditeljicama Marijanom Batinić i Nevenom Rendeli.

image

Proces stvaranja pojedinog komada nakita ponekad može potrajati i nekoliko dana.

PRIVATNA ARHIVA

Nakit je u potpunosti ručni rad koji se na kraju pozlaćuje ili posrebruje ovisno o narudžbi kupca, a inspiriran je sa svih strana, govori nam vlasnica - ali ponajviše iz prirode.

image

LuTi naušnice najčešće su inspirirane motivima iz prirode.

PRIVATNA ARHIVA

Proces stvaranja pojedinog komada nakita ponekad može potrajati i nekoliko dana, ovisno o trenutku inspiracije i kompleksnosti dizajna.

image

Nakit je u potpunosti ručni rad koji se na kraju pozlaćuje ili posrebruje ovisno o narudžbi kupca.

LUTI

Cijene naušnica kreću se od 300 do 400 kuna.

Čitajte i: Kompletići su ‘in‘: Izdvojili smo najbolje od komada kojeg ove sezone morate imati!

Motivi u kristalnoj smoli

Još kao učenica osnovne škole prije 13 godina Nina Mučibabić započela je s izradom nakita igrajući se plastelinom, kasnije i polimernom glinom, a svoju je kreativnost pretočila u priču "Ni.nakit" brend naušnica od kristalne smole.

image

Još kao učenica osnovne škole prije 13 godina Nina Mučibabić započela je s izradom nakita.

MELIHA GOJAK

Limun, ruža, kokos, naranča, začini anis i vegeta, djetelina, gljive, lišajevi, mahovina, kamilica, lavanda, orah, kava, maslačak, neven i mnogi drugi elementi mogu se naći u kreativnom nakitu s kojim Nina svakodnevno eksperimentira dok stvara unikatne komade.

image

Limun, ruža, kokos, naranča, začini anis i vegeta, djetelina, gljive, lišajevi, mahovina, kamilica, lavanda, orah, kava, maslačak, neven i mnogi drugi elementi mogu se naći u kreativnom nakitu.

MELIHA GOJAK

Ni.nakit trenutno dolazi u četiri kolekcije - Cvjetna bajka, Začin života, Voćna magija i Šumska idila, a favoriti vlasnice i kreativke preklapaju se s favoritima mnogih kupaca - ogrlica s djetelinom s četiri lista, prsten u kojem je pupoljak ruže, naušnice s malim gljivama i mahovinom, prsten u kojem su zrna kave i cimet te ogrlica s privjeskom u kojem su malene šumske jagode.

image

Naušnice od kristalne smole.

MELIHA GOJAK

Prosječna cijena naušnica je 150 kuna.

Čitajte i: Udobno i efektno s puno detalja: Ovih šest trendova obilježit će trendi obuću 2022.


Srebro, pozlaćeni mesing i drago kamenje

image

Sprout ear pin naušnice.

LITTLE WONDER

Selma Štrkljević Mravak sada već prepoznat brend nakita Little Wonder pokrenula je 2010. kada je izrađivala orglice i naušnice kroz čiju je izradu pronašla idealan spoj umjetnosti i nosivog predmeta koji je dovoljno lagan i ugodan prilikom nošenja.

image

Sprout ear pin modeli naušnica.

LITTLE WONDER

"Uvijek se osjećam kao pred malim izazovom kad dizajniram neki novi model naušnica", opisala nam je Selma svoju motivaciju u izradi unikatnih naušnica.

image

Selma Štrkljević Mravak sada već prepoznat brend nakita Little Wonder pokrenula je 2010.

LITTLE WONDER

Naušnice dolaze u raznim oblicima i modelima - Twisted naušnice, Twisted naušnice ukrašene sirovim i neobrađenim mineralima, Mimoza naušnice, Bow naušnice ukrašene hladnim emajlom i Sprout ear pin modeli.

image

Twisted S naušnice ukrašene mineralima.

LITTLE WONDER

Cijene se kreću od 380 do 1000 kuna - ovisno o modelu i izradi.

Čitajte i: Predstavljeni modni trendovi za jesen/zimu 2022./23.: Vibrantne nijanse koje podižu raspoloženje i ‘spoj nespojivog‘

Linker
16. travanj 2024 17:03