Getty Images
Oduševile obožavatelje

Nakit koji je podigao prašinu: Glumice oduševile fanove, glavno pitanje je skriva li prstenje tajnu poruku

Glumice Brie Larson i Scarlett Johansson naprosto su blistale na premijeri filma "Avengers: Endgame" u više nego odličnim outfitima, no ono što je posebno oduševilo sve njihove fanova, kao i obožavatelje Marvel svijeta, jest odabir nakita koji je neodoljivo podsjećao na Kamenje beskonačnosti.

Na nedavnoj premijeri završnog filma Avengers franšize, "Avengers: Endgame", glumice Brie Larson i Scarlett Johansson ukrale su svu pozornost odličnim stajlinzima, ali i jednim posebnim detaljem, specifičnim za Marvel svijet.

LOS ANGELES, CA - APRIL 22:  Scarlett Johansson attends the world premiere of Walt Disney Studios Motion Pictures
Getty Images

Natalie Portman at the world premiere of
Profimedia, Mega Agency

Scarlett u filmskim adaptacijama Marvelovih stripova glumi Crnu Udovicu, a na premijeri je zablistala u zlatnoj Versace haljini bez naramenica i visokim prorezom. No, haljina je ubrzo pala u drugi plan zbog odabira nakita kojim je glumica oduševila sve prisutne pa i mnoge obožavatelje iza malih ekrana.

LOS ANGELES, CA - APRIL 22:  Brie Larson attends the Los Angeles World Premiere of Marvel Studios'
Getty Images for Disney

LOS ANGELES, CA - APRIL 22:  Brie Larson, jewelry detail, attends the world premiere of Walt Disney Studios Motion Pictures
Getty Images

Scarlett je na svih pet prstiju nosila po jedan prsten, a svi su bili spojeni lančićem s narukvicom na zapešću te su neodoljivo podsjećali na šest Kamena beskonačnosti iz Marvel svijeta. Uz predivnu pastelno-ljubičastu haljinu, Brie Larson, inače Kapetanica Marvel, nosila je slično prstenje i narukvicu, ali nešto drukčijeg dizajna. Inače, Kamenja beskonačnosti se u prethodnom filmu "Avengers: Infinity War" domogao intergalaktički negativac Thanos, a čine ih Reality Stone, Soul Stone, Mind Stone, Space Stone, Time Stone and Power Stone.

LOS ANGELES, CA - APRIL 22:  In this composite image a comparison has been made between the jewelry (ring detail) of 'infinite stones' worn by Scarlett Johansson (L) and Brie Larson at the world premiere of Walt Disney Studios Motion Pictures
Getty Images

Fanovi Marvela na Twitteru su zbog ovog poteza popularnih glumica počeli špekulirati hoće li predstojeći film upravo ovako i završiti - s Kamenjem beskonačnosti na prstima Crne udovice i Kapetanice Marvel. "Brie Larson i Scarlett Johansson nose Kamenje beskonačnosti. Thanos nema šanse", "Brie Larson nosi Kamenje beskonačnosti jer Carol Danvers JEST moćna", bili su neki od komentara na Twitteru.

"Avengers: Endgame" jučer se premijerno prikazao u domaćim kinima, a očekuje se da će oboriti rekorde na kino blagajnama. Film je izravan nastavak mega uspješnog "Avengers: Infinity War", a objedinjuje sve superheroje i njihove priče ispričane u 21 filmu Marvelovog svemira (MCU), počevši s Iron Manom 2008. godine. Hoće li Carol Danvers i Crna udovica zaista poraziti Thanosa i uzeti mu Kamenje, ostaje nam tek vidjeti.

Linker
17. travanj 2024 11:43