kao druga koža

Najuže hlače ikad! Victoria zablistala u riskantnim hlačama i dokazala da je kraljica elegancije

Britanska dizajnerica i nekadašnja glazbenica oduševila je svoje obožavatelje nakon što je objavila fotografiju na kojoj pozira u seksi, uskim hlačama vlastitog modnog brenda.

Dizajnerica Victoria Beckham zna održavati strast u braku pa sa svojim dugogodišnjim suprugom još uvijek odlazi na spojeve. Romantičnu večeru s Davidom Victoria je odlučila provesti u najužim PVC hlačama ikad, a svoju ‘seksi‘ kombinaciju otkrila je obožavateljima na Instagramu. Neobičnom fotografijom, na kojoj pozira u kuhinji, dizajnerica je suprugu poručila da jedva čeka vidjeti što će on nositi za njihov izlazak.

Hlače vlastitog dizajna sjajno je iskombinirala

Ona je, ionako, već godinama jedna od najbolje odjevenih žena svijeta pa može biti potpuno uvjerena da su joj sve kombinacije - dobitne. Ovog puta efektne PVC hlače kombinirala je s crnim štiklama i nježnom, bijelom košuljom pa je tako vješto i ovaj rizični modni komad učinila profinjenim i ženstvenim, uklanjajući bilo kakvu mogućnost da je PVC ‘odnese‘ na vulgarniju stranu.

Hlače su, inače, njezin dizajn i koštaju 590 funti. Visokog su struka te lijepo oblikuju figuru, a kako bi dobili efekt ‘druge kože‘, na službenim stranicama modnog brenda preporučuju kupiti konfekcijski broj manje od onog koji inače nosite.

Za svoj je odabir Victoria je dobila same pohvale od obožavatelja, a ne sumnjamo da ju je komplimentirao i njezin David.

Linker
20. travanj 2024 07:41