MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA
kolege i prijatelji

Najmlađa sestra Olsen i šarmantni Doktor oduševili modnim izdanjima na crvenom tepihu

Nakon što su odradili fotografiranje ispred plakata novog Marvelovog hita, prijatelji su se zaputili na večeru u nešto ležernijim lookovima.

Nakon što su odradili fotografiranje ispred plakata novog Marvelovog hita, prijatelji su se zaputili na večeru u nešto ležernijim lookovima.

Glumci Benedict Cumberbatch i Elizabeth Olsen nisu samo kolege koji su glumili u novom Marvelovom filmu Doktor Strange u Multiverzumu Ludila, već i bliski prijatelji.

Na photoshooting za film, glumci su se pojavili u odličnim modnim kombinacijama te su se čak modno uskladili. Najmlađa sestra Olsen izgledala je vrlo profinjeno u svijetloplavom metalik odijelu ispod kojeg je blistao topić sa svjetlucavim kamenčićima, dok je Benedict oduševio u plavom odijelu, pripadajućim cipelama i žutom šalu kao zgodnom modnom detalju.

image

Benedict Cumberbatch i Elizabeth Olsen na photocallu za novi film.

MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Glumački kolege su se kasnije presvukli u nešto ležerniju odjeću i otišli na večeru. Olsen je elegantno odijelo zamijenila trapericama, kaputom i glomaznim čizmama, a njezin prijatelj je bio u sličnom izdanju.

image

Elizabeth Olsen u ležernijem izdanju.

AGEN/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Olsen i Cumberbatch u novom Marvelovom hitu glume Wandu Maximoff i dr. Stephena Strangea u kojem Doktor istražuje vremenski kamen i suočava se mračnom verzijom sebe samog.

image

Benedict Cumberbatch na večeru je otišao u trapericama i kratkoj jakni.

AGEN/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Benedict je ranije otkrio da želi da njegovi glumački projekti budu u stanju opravdati provođenje vremena daleko od njegove supruge Sophie Hunter i njihovih sinova Christophera Carltona, Hala Audena i Finna.

Čitajte i: Profinjeno viđenje mode iz očiju Benedicta Cumberbatcha: ‘Stil ne čine samo krpice, nego i fine manire‘

"Volim izazove. Zaista uživam u svom poslu. Kad radim, želim naporno raditi. Mora da se isplati napustiti svoju obitelj i dom. A ako se mogu izvući s novom vještinom i nazvati je poslom, imam sreće", ispričao je glumac koji je u nekoliko navrata proglašen jednim od najbolje odjevenih muškaraca svijeta.

“Biti suvremeni gospodin znači biti uzor mlađim generacijama, i to ne samo načinom odijevanja već i rafiniranim manirama”, izjavio je u jednom intervjuu.

Linker
26. travanj 2024 03:35