U DRUŠTVU KĆERKICE

Najljepša sportašica u ležernoj kombinaciji: Antonija Mišura Sandrić plijenila pažnju u trendi stajlingu

Šibenska košarkašica za šetnju rodnim gradom obukla je ležerne komade među kojima su se najviše isticale upečatljiva žuta jakna i popularne tenisice s ‘chunky‘ potplatom.

Otkako je najljepša domaća košarkašica Antonija Mišura Sandrić podijelila vijest o trudnoći, mnogi s pozornošću prate njezino stanje.

Čitajte i: Stiže drugo dijete! Antonija Mišura Sandrić dirljivim fotografijama otkrila da je trudna, a nije skrivala ni spol bebe

image

Lijepa trudnica u društvu kćerke Tare.

NIKOLINA VUKOVIC STIPANICEV/CROPIX

Odvažna i ležerna modna kombinacija prelijepe mame

Sretna trudnica ovoga je puta svu pažnju privlačila upečatljivom modnom kombinacijom šetajući ulicama rodnog Šibenika s dvogodišnjom kćeri Tarom. Smeđe tajice i sportsku majicu s kapuljačom sportašica je iskombinirala s bordo addidas šiltericom, a osim duge žute jakne do ispod koljena, pažnju je privukla i trendi tenisicama s chunky potplatom dok je preko tajica obukla čarape.

Čitajte i: Antonija Mišura Sandrić u panici: ‘Sve je nestalo u trenu, ne možete ni zamisliti osjećaj nemoći i tuge‘

image

Antonia Mišura Sandrić uživala je u šetnji svojim gradom.

NIKOLINA VUKOVIC STIPANICEV/CROPIX

Malena Tara u korak s mamom šetala je u kariranoj jaknici u plavo-bijelim nijansama koju je košarkašica iskombinirala s tamnom haljinom i crnim tenisicama.

Drugo dijete poznatoj Šibenčanki stiže u veljači, a ona i njezin suprug Marko spremno očekuju sina - donedavno ružičastu Tarinu sobu prebojali su u bež nijansu gdje su postavili krevetić za novog člana obitelji.

Linker
25. travanj 2024 02:38