Igor i Severina Kojić
 Aida Redžepagić / Press SFF
Styling za Sarajevo

Najglamurozniji par večeri: Igor je gledao u Severinu, a žene u njezine štikle

U njezinu se haljinu zaljubila i slavna Cate Blanchett, torbica ne silazi s popisa najpoželjnijih modnih dodataka modnih insajderica, no cipele s potpisom dizajnera kojeg je obožavala Carrie iz 'Sexa i grada' pričaju pravu priču...

Hrvatska pjevačica Severina Kojić proteklog se vikenda pojavila na Sarajevo Film Festivalu u kombinaciji na kojoj bi joj pozavidjele brojne svjetske trendseterice.

U društvu supruga Igora, koji je izgleda elegantno u tamnoplavom odijelu, pjevačica je blistala u kombinaciji tri hit komada koje bi modni znalci na prvu prepoznali.

Aida Redžepagić

Crno bijela haljina od viskoze, s volanima i velikom mašnom, veliki je hit kuće Proenza Schouler, a prvi je puta predstavljen u proljetnoj kolekciji 2016. godine. Zahvaljujući velikom uspjehu, poznati brend odlučio je ponovno izdati 'slavnu haljinu' pa se u crnom izdanju trenutno može kupiti za vrtoglavih 23.579 kuna u službenom online dućanu.

Press Foto

Istu haljinu, u bijeloj je izvedbi nosila slavna glumica Cate Blanchett, na jednom glamuroznom eventu u Londonu.

(5249403k)
Cate Blanchett attends a pre-Oscars party held at the US Ambassador's Residence in London.
Pre-Oscars Party, London, Britain - 14 Oct 2015, Image: 262437824, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, TEMP Rex Features
Profimedia, TEMP Rex Features

Kako ne bi došlo do modne monotonije, Severina je crno-bijeli outfit odlučila 'razbiti' jednom od najpoželjnijih torbica na svijetu, u žarko zelenoj boji. Torba kuće Chloe u obliku mjeseca (Chloé Nile Minaudière Bag) obožavana je od strane influencerica s Instagrama te se diljem svijeta prodaje po cijeni od 8.875 kuna.

Press foto

U ulozi najzanimljivijeg komada ovog glamuroznog izdanja zgodne pjevačice našle su se cipele i to ne bilo kakve!

A post shared by Severina Kojic (@severina) on

Crne sandale s tankom potpeticom i otvorenim prstima potpisuje poznati dizajner Jimmy Choo, a rezervirane su za modno odvažne dame s dobrim smislom za humor.

Press foto

U zlatnoj kuglici na vrhu krije se, naime, imitacija bisera, koji se vidi samo kada se u cipele gleda iz određenog kuta.

Press foto

Jimmy Choo sandale od brušene crne kože, u modelu Sacora koji je zvijezda zimsko/jesenske kolekcije za 2018. godinu, mogu se kupiti po cijeni od 5.593 kuna.

Linker
16. travanj 2024 07:15