Ljetni vrt by Gloria

Na velikoj zabavi u centru Zagreba najviše modnih bodova dobile su dame u vibrantnim bojama i s trendi modnim dodacima

I druga večer Glorijinog ljetnog druženja bila je prepuna odličnih momenata, ali i stajlinga među kojima je najviše pažnje odnjela uvijek jedinstvena Matija Vuica i glumica Mada Peršić u divnoj crvenoj haljini.

Na drugoj večeri Ljetnog vrta by Gloria naglasak je ponovno bio na dugu starog Zagreba, ali i na novim počecima. U opuštenom druženju uz zvuke najpoznatijih zagrebačkih šlagera iz 60-ih u izvedbi Riječanina Dina Antonića uživali su brojni gosti poput vjernih Glorijinih partnera, kolega, prijatelja, ali i neke osobe iz domaćeg javnog života.

Čitajte i: Vesela ljetna elegancija: Na hit zabavi sve su oči bile uperene u odlične stajlinge poznatih dama

Dizajnerica Matija Vuica na druženje je došla sa svojim dugogodišnjim partnerom Juricom Popovićem u divnoj svilenoj midi haljini koja je savršena za vruće ljetne večeri. Poznato je da Matija obožava cipele i torbe pa kod nje nikada nećemo vidjeti jednostavne modele, već uvijek posebno po nečem.

image
Matija Vuica i Jurica Popović
IVANA NOBILO/CROPIX

Osim marame koju je zavezala oko struka i tako izbalansirala look, Matija je sve začinila sandalama na vrlo visoku petu i s mnoštvom morskih motiva - perlicama u obliku koralja i školjkama. Kao prava trendseterica nosila je torbu od prirodnog materijala - drvenih pločica i perlica, a od nakita imala je statement naušnice u obliku velikih školjaka.

Čitajte i: Provjerite kako smo se proveli na drugoj večeri Ljetnog vrta by Gloria: Uživalo se uz Dina Antonića i zagrebačke šlagere

Njezin Jurica bio je jednostavno odjeven - u prugastoj polo majci, običnim hlačama i mokasinama djelovao je vrlo opušteno i elegantno.

image
Mada Peršić
IVANA NOBILO/CROPIX

Još jedna dama koja se istaknula modnim odabirom bila je glumica Mada Peršić. Njezina crvena haljina na tanke naramenice govorila je sama za sebe pa Mada nije trebala puno ostalih detalja. Njezin look bio je vibrantan, ali i decentan zbog sandala u klasičnoj crnoj boji i tek jednog komada nakita, zlatne ogrlice.

image
Glavna urednica Glorije Alenka Ostrihon i suprug, fotograf Damir Hoyka.
IVANA NOBILO/CROPIX

Čitajte i: Pogledajte kako smo se proveli na partyju sezone: Ljetni vrt by Gloria u atriju Arheološkog muzeja oduševio posjetitelje

Voditeljica eventa Iva Šulentić i ovoga puta imala je upečatljivu modnu kombinaciju. Dok je prve večeri nosila nešto dužu kreaciju u neutralnoj boji s crnim detaljima, za drugu večer isfurala je koktel haljinu od sjajnog materijala sa šarmantnim printom mjehurića.

image
Iva Šulentić
NERA ŠIMIĆ/CROPIX

Ovakav kroj haljine Ivi odlično pristaje, a podigle su je i crne sandale sa srebrnom kopčom. Od nakita imala je tek je narukvicu, a sve je začinila crvenim ružem i lakom za nokte u boji crnog vina.

Riječki pjevač Dino Antonić najviše se istaknuo među muškarcima i to zbog odličnog odijela kakvo ne viđamo tako često na pripadnicima suprotnog spola. Karirani sako u plavoj i smeđoj boji, smeđi prsluk i leptir mašna, plave hlače i smeđe cipele bili su pun pogodak za ovu ljetnu večer.

image
Dino Antonić
IVANA NOBILO/CROPIX
image
Gloria produkcija
Linker
19. travanj 2024 03:08