Zablistala u zelenom

Modno osvježenje! Nina Badrić u neobičnom izdanju: Pjevačica odlično nosi haljinu koja bi mnoge žene progutala

Glazbenica je odjenula haljinu s raskošnim statement printom u kombinaciji zelene i bijele, savršenoj za tople dane koji nam dolaze.

Nina Badrić svoj image gradi na romatičnim kreacijama, često poseže za komadima koji ističu njezinu ženstvenost i adute, bilo svojim krojem ili duljinom. Ovog je puta pjevačica je iznenadila jednom posebnom haljinom s iznimno atraktivnim printom. Bijela haljina sa zelenim listovima, zakopčana od vrata do pete, s boho širokim rukavima, mnoge bi žene 'progutala', no savršeno pristaje Nini - koja ju je i odlično uparila s nekoliko upečatljivih komada.

Kao kontrapunkt ovoj zelenoj priči, Badrić je odabrala narančaste detalje - uz naušnice odabrala je i jarki ruž. Kosu je povezala u jednostavan uredni rep i tako otvorila lice. U cijelu se priču idealno uklapaju i naočale.

U ovoj je kreaciji Nina pozirala u Dežmanovoj ulici te u unutrašnjojsti popularnog zagrebačkog okupljališta Velvet. Uz fotografije nije previše toga pisala. "Da smo zdravi da se volimo", napisala je stih iz svoje najnovije pjesme "Ja još uvijek imam istu želju". U oznakama je istaknula Zagreb.

Čitajte i: Nina Badrić objavila novi spot, neodoljivo podsjeća na latino divu Jennifer Lopez

Kao i obično pjevačicu su pratitelji zasuli komplimentima, a neki su je također usporedili sa svjetskim divama poput J.Lo i Beyonce.

Ljeto donosi promjene

Nina je prije nekoliko dana objavila spot i novu pjesmu, za koju je sama napisala tekst i glazbu, a kazala je kako želi da njeno djelo ostvari samo jednu misiju - da rastereti ljude u ovim turbulentnim vremenima.

Pogledajte video

Nina je najavila i ljetnu turneju koju započinje 2. srpnja u Opatiji gdje stiže na Ljetnu pozornicu, zatim 4. srpnja, baš na njezin rođendan, Nina poklanja Splitu veliki gala koncert i pjeva najljepše pjesme Splitskog festivala, već 9. srpnja stiže u Varaždin, 5. kolovoza je na trgu u Makarskoj, a 6. kolovoza na Velikoj ljetnoj pozornici u Međugorju.

Linker
20. travanj 2024 09:40