Stilski crush

Modne tajne Paule Sikirić: ‘Odijevanjem svakodnevno ulazim u neke druge uloge‘

Mnogima omiljena influencerica otkriva što je inspirira kada je riječ o svakodnevnim outfitima, čiji stil obožava, ali i što nikada ne bi nosila.

U modnim poslasticama influencerice Paule Sikirić može se pronaći svaki stil, a njezini su outfiti redovito preplavljeni bojama i uzorcima za kojima se teško ne okrenuti. Ova fashionistica nam je otkrila svoje stilske tajne, kako je izgledalo njezino modno sazrijevanje, ali i što nikada ne bi obukla.

"Moj stil, naravno, najviše ovisi o tome kako sam raspoložena. Obožavam boje i uzorke pa mi je trend color blockinga itekako drag, a najčešće kupujem sakoe i kapute jer su mi to nekako 'ziher' komadi za podizanje kombinacije", otkriva Paula.

image

Otkrila nam je i kako obožava stil Ide Prester i Borne Kotromanić.

PRIVATNI ALBUM

Kako i sama kaže, njezine kombinacije često podsjećaju na kostime pa rado ulazi u razne uloge. "Jedan dan izgledam poput rockerice, a drugi poput cure s kvarta", govori te otkriva kako često zamisli određeni komad u glavi, a s obzirom na to da takve stvari teško pronalazi u trgovinama, odnese ga krojačici da joj ga sašije, pa su brojni komadi koje vidimo na ovom cool feedu zapravo - unikat.

S obzirom na to da obožava kostimiranje, ne čudi što joj je omiljena modna kuća Schiaparelli, upravo zato što su njihovi komadi posebni i drugačiji, a otkrila nam je i kako obožava stil Ide Prester i Borne Kotromanić. Ipak, nikoga ne smatra modnim uzorom, a inspiraciju crpi od komada koje ima u ormaru.

image

U modnim poslasticama influencerice Paule Sikirić može se pronaći svaki stil.

PRIVATNI ALBUM

"Kada sam u potrazi za inspiracijom, otvorim svoj ormar i pronađem neki komad pa se njime orijentiram i stvorim neku kombinaciju", govori Paula koju smo upitali i što nikada ne bi odjenula.

"Iako ne volim govoriti da nešto nikad ne bih, doista ne volim balerinke i hlače niskog struka. Iako balerinke nekima odlično stoje, to stvarno nije nešto u čemu bih se uopće mogla zamisliti", iskreno će Paula.

Čitajte i: Tko je Dora Martinović, turkologinja čiji nas je stil oduševio: ‘Moj je modni put popločan brojnim promašajima‘

Ova fashionistica smatra kako bi svatko u ormaru trebao imati bazične komade, među kojima su crni sako, bijele tenisice i kvalitetne traperice, a priznala nam je kako se u posljednje vrijeme prilično stilski uozbiljila i počela nositi nešto klasičnije komade, no njezin su modni favorit i dalje - boje.

image

S obzirom na to da obožava kostimiranje, ne čudi što joj je omiljena modna kuća Schiaparelli, upravo zato što su njihovi komadi posebni i drugačiji.

PRIVATNI ALBUM

Paula je u srpnju prošle godine rodila kćerkicu, a pitali smo je i je li se njezina stilska svakodnevica promijenila otkako je majka.

"Sada mi je znatno kompliciranije 'isfurati' određenu kombinaciju jer moram biti praktična pa su cipele na petu ili bijeli outfit otpisane modne varijante", kroz smijeh će Paula koja jedva čeka da njezina djevojčica malo naraste pa da vidi kakav će stil početi graditi.

Linker
16. travanj 2024 12:06