Instagram/@igawysocka
U istom tonu

Modne kombinacije u ovim tonovima uvijek će izgledati luksuzno

U potrazi za modnom inspiracijom okrećemo se Instagramu - vječnom vrelu outfita i modnih trendova. Kombinacija boja koja će uvijek izgledati luksuzno idealna je za ovo doba godine, no nećemo je se odreći niti u toplijim danima.

Tonalno odijevanje je sve veći trend, a na Instagram profilima modnih blogerica i trendseterica sve češće viđamo modne kombinacije u jednom tonu. Jedna kombinacija za koju biste na prvu rekli da je 'dosadna' posebno se ističe.

Riječ je o bež i nude tonovima koji pristaju zimskim danima, a nosit ćemo ih i u proljetnoj sezoni. Bež boje predstavili su i modni dizajneri na pistama za sezonu proljeće 2019. Beige nijanske posebno su zahvalne za kombiniranje jer će uvijek izgledati profinjeno i elegantno. Doza klasike i minimalizma koja dolazi uz bež kombinacije je odličan izbor za svakodnevne i poslovne outfite kao i za večernje prilike.

Da su ovakve kombinacije trend pokazale su i svjetske trendseterice s ulica Pariza i Kopenhagena. Bež nijanse nosite s ostalim bež komadima, a dobro će se slagati i uz bijelu boju.

Vuna i toplo pletivo osobito dobro izgledaju u ovim nijansama, kao i kaputi koji će zaokružiti cijeli styling. Inspiraciju za outfite smo potražili na Instagramu, a u nastavku donosimo neke od njih.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Do you nude?

Objavu dijeli BCN Street Style (@street_style_corner)

Linker
25. travanj 2024 22:57