Profimedia, INSTAR Images
Sve se zaplavilo

Modna noćna mora: Potpuno se stopila s uređenjem

Njezin stajling nije bio najbolji odabir za predstavljanje novog serijala: u plavoj kombinaciji se potpuno stopila s tepihom i pozadinom.

43-godišnja glumica, koja se pouzdaje u stiliziranje svoje stilistice Micaele Erlanger odjenula je plavu, djelomično prozirnu majicu koju je uskladila s baršunastim hlačama Giorgio Armani koje je krasila mašna. Iako je baršun materijal zahvaljujući kojem i najjednostavnija kombinacija djeluje elegantno, Hilary Swank ovog puta nije imala sreće s odabranom bojom.

Naime, na predstavljanju svojeg novog serijala "Trust" se "stopila" s tepihom i plakatom iza sebe koji su bili iste boje kao i njezina jednostavna kombinacija. Iako crveni komadi na crvenom tepihu mogu izgledati dobro, ovog puta je plavi look za plavi tepih bio potpuni promašaj.

-Pasadena, CA - 2018  FX Networks TCA Starwalk 
-PICTURED: Hilary Swank
-, Image: 359308870, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, INSTAR Images
Profimedia, INSTAR Images

Na predstavljanju novog serijala pridružili su joj se i kolege Donald Sutherland, Harris Dickinson, Michael Esper, Brendan Fraser i redatelj Danny Boyle. "Trust" donosi priču o otmici Johna Paula Gettyja III. 1973. godine u Rimu kojeg je talijanska mafija otela kako bi od njegove bogate obitelji dobila otkupninu. Ipak, na iznenađnje svih, njegova obitelj je nije željela platiti.

Linker
16. travanj 2024 16:57