previše ili taman?

Modna lekcija inspirirana suncem: Sonja Kovač podijelila fotografiju pa pitala pratitelje je li pretjerala

Nakon odmora u Brelima, domaća influencerica Sonja Kovač vratila se u Zagreb gdje je odmah održala modnu lekciju outfitom za jutarnju kavu.

Jedna od najpopularnijih domaćih influencerica, Sonja Kovač, gotovo svakodnevno pratitelje oduševljava svojim istančanim modnim ukusom, a ovoga je puta obožavatelje počastila još jednom modnom kombinacijom koja će mnogima poslužiti kao inspiracija.

Modna lekcija 'okupana' suncem

Sonja se nedavno iz Brela, gdje je uživala na odmoru s dečkom, vratila u tmuran Zagreb, a po modnoj kombinaciji koju je izabrala za jutarnju kavu čini se da još uvijek osjeća toplo sunce s ljetovanja.

Čitajte i: Sonja Kovač slavi veliki životni uspjeh, čestitala joj i Ella Dvornik: ‘Hajde, barem je netko uspio‘

"Danas nosim sunce", napisala je Sonja u opisu fotografije na kojoj je još jednom pokazala svoj odvažan modni stil te je pratiteljima postavila pitanje: "Jesam li možda malo overdressed za jutarnju kavicu?"

Čitajte i: Poker im donio dugu i sretnu ljubav! Sonja Kovač konačno pokazala samozatajnog dečka

Žuta majica i kratke zelene hlačice koje je uparila s trendi žutim salonkama od vinila te zelenim kardiganom i torbicom u sličnoj nijansi bilo je dovoljan povod za više od 12 tisuća lajkova obožavatelja koji su se redom složili da ničega nije previše na Sonji koju su odmah obasuli komplimentima.

Linker
10. travanj 2024 19:29