Getty Images
žena godine u 24.

Model koji laska figuri neće odabrati svatko: Problematičnu suknju mlada glumica nosila je bez problema

Američka glumica još je jednom pokazala da modu ima u malom prstu. U monokromatskom looku sve je ostavila bez daha i pokazala svoju senzualnu stranu.

Iza glumice Zendaye (23) je velika godina, a završila ju se s jednom nagradom u ruci, onom koju joj je uručilo australsko izdanje magazina GQ, za ženu godine.

"Smatram da nitko nije imao bolju godinu iza sebe od Zendaye. Ona nije samo glumica već je uzor mnogim mladim ljudima", kazao je urednik magazina Michael Christensen. Ovu godinu za nju je obilježila uloga u filmu "Spider-Man: Povratak kući", te u kontroverznoj seriji "Euphoria". Iako je pod svjetlima reflektora od malih nogu, glumica iz Kalifornije ostala je prizemljena, a djeluje i kao aktivistica i svojim obožavateljima služi kao pozitivni primjer.

"Ovo je zaista velika čast, ludo je što sam proglašena ženom godine, a tek sa svoje 23 pokušavam dokučiti kakva ću žena postati", kazala je glumica prilikom preuzimanja nagrade.

SYDNEY, AUSTRALIA - NOVEMBER 28: Zendaya arrives at the GQ Men of The Year Awards 2019 on November 28, 2019 in Sydney, Australia. (Photo by Brendon Thorne/Getty Images)
Getty Images

23-godišnja Zendaya koja je karijeru započela kao Disney zvijezda nametnula se i kao prava stilska ikona. Modnim odabirima gotovo nikada ne pogriješi već se nađe na listi najbolje odjevenih na svakom događaju na kojem se pojavi. Za ovu večer koja je bila posvećena njoj, Zendaya je igrala na minimalizam i odabrala bijeli outfit koji je naglasio njezinu vitku figuru - duga suknja sirena kroja pratila je liniju tijela i otkrila trbušnjake uz bijeli crop top u stilu sakoa. Suknju ovoga stila ne bi odabrao svatko jer može uzrokovati probleme s kretanjem zbog uskoga kroja, no kako je jednom prilikom kazala, voli se poigravati s modom pa će udobnost ponekad staviti na drugo mjesto.

SYDNEY, AUSTRALIA - NOVEMBER 28: Zendaya arrives at the GQ Men of The Year Awards 2019 on November 28, 2019 in Sydney, Australia. (Photo by Brendon Thorne/Getty Images)
Getty Images

Linker
18. travanj 2024 17:52