Getty Images
VOLI JEDNOSTAVNO I UDOBNO

Margot Robbie ima stil za ukrasti: Neopterećena glumica dijeli modni lekcije gdje god da se pojavi

Premda ima zanosnu figuru i podeblji bankovni račun, zvijezda filma 'Bilo jednom... u Hollywoodu' voli nositi jednostavne i udobne kreacije nepoznatih modnih brendova.

Dok bi neke glumice dale sve da postanu holivudski seks-simboli, australska filmska zvijezda Margot Robbie (29) nastoji pobjeći od tog, prema njezinom mišljenju, ograničavajućeg epiteta. Važnije joj je, kako kaže, da je se spominje kao talentiranu glumicu. Razlozi za takav stav su više nego opravdani: u deset godina karijere zaradila je tridesetak nominacija različitih filmskih udruga i akademija, a radila je s nekima od najpoznatijih redatelja i glumaca današnjice, kao što su Martin Scorsese, Jared Leto, Saoirse Ronan te Leonardo DiCaprio, Brad Pitt i Quentin Tarantino, “ekipa” iz filma “Bilo jednom... u Hollywoodu”, koji igra i u hrvatskim kinima.

Margot Robbie attending a photocall for Once Upon A Time... In Hollywood, held at the Corinthia Hotel, London., Image: 461624277, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Press Association
Profimedia, Press Association

Upravo je na promocijama te slatko-gorke priče o filmskoj meki krajem 70-ih pokazala da, unatoč zanosnoj figuri, preferira odjeću jednostavnog kroja te da voli ostaviti dojam ležernosti: traperice, komotne haljine i široke košulje, ne nužno poznatih modnih kuća.

Pokazala se i vrlo duhovitom osobom - za predstavljanje filma u Rimu odjenula je pamučnu haljinu marke LHD s uzorkom kućica, cvijeća i životinja koji kao da je nacrtalo dijete.

ROME, ITALY - AUGUST 03: Margot Robbie attends the photocall of the movie
Getty Images

LONDON, ENGLAND - JULY 30:   Margot Robbie attends the UK Premiere of
Dave Benett/WireImage

Jedini “ispad” bio je odabir narančaste haljine kuće Oscar de la Renta za londonsku premijeru filma. Haljina je imala dubok izrez gotovo do struka, no problema ne bi bilo da na dan premijere nije puhao vjetar pa je glumica bila primorana čvrsto držati rubove haljine.

Haljina od viskoze 99 kn MY BOUTIQUE; Model od poliestera Silvian Heach 839 kn XYZ; Traperice 149,90 kn H&M; Salonke od umjetne kože 299 kn DEICHMANN

Pripremio Oliver Jularić, Fotografije Vlaidmira Spindler

Linker
23. travanj 2024 15:58