Profimedia, Mega Agency
U MAMINOJ ODJEĆI

Mama i kći furaju isti stil: Ima što god poželi, ali princeza Isabella želi baš maminu košulju

Iako ima tek 11 godina i sigurno joj odjeće ne nedostaje, danska princeza Isabella za snimanje božićnog videa odabrala je košulju koju je pronašla u ormaru svoje majke.

Na kraljevskih dvorima sigurno se ne mora štedjeti kada je odjeća u pitanju, ali princeza Isabella, baš kao i mnoge djevojčice, voli zaviriti u mamin ormar. I dok većina prošeće sobom u nekoliko brojeva prevelikim štiklama ili, pak, haljini koja od kratke postane duga, 11-godišnja danska princeza pronašla je košulju koja joj gotovo savršeno odgovara i rijetko tko bi pomislio da ju je pronašla u ormaru svoje majke, princeze Mary (46).

Tamnoplavu košulju s printom ptica krunska je princeza nosila prije dvije godine, a sada je, na snimanju božićnog videa u kojem je kraljevska obitelj pokazala kako se priprema za blagdane, Isabella nosila identičnu. Radi se o komadu iz kolekcije high street brenda Zara, a sve je uočila velika obožavateljica danske kraljevske obitelji Laura Ashworth.

Iako se radi o mami i kćeri koje na odjeći ne moraju štedjeti, njih dvije nisu jedine s kraljevskih dvora koje dijele odjeću. Nedavno je vojvotkinja Catherine svojoj majci proslijedila jedan svoj kapu i haljinu, a njezina djeca - princeza Charlotte i princ Louis redovito nose odjeću koju su naslijedili od starijeg brata, princa Georgea.

Linker
19. travanj 2024 03:49