Instagram
uvijek originalna

Maja Šuput smislila mađioničarski trik i otkrila je kako je u sekundi promijenila boju haljine

Ako ste pratili finale Supertalenta, možda je i vas zbunilo - haljina Maje Šuput u jednom je trenutku postala ružičasta. Pjevačica je na društvenoj mreži pokazala kako je nastala njezina transformacija.

Za pjevačicu i članicu žirija showa Supertalent ništa nije pretjerano. Maja Šuput poznata je po svojim ekstravagantnim modnim kombinacijama i frizurama koje za nju slaže prijatelj i stilist Marko Grubnić, no vrckava Maja odvažne stajlinge zna nositi na pravi način pa se ništa ne čini pretjeranim za nju.

Za finale Supertalenta potrudila se zablistati i odjenula je usku haljinu s visokim prorezom, na ljuskice životinjskog printa sa zanimljivim detaljem pribadača u ulozi naramenice. Na početku emisije haljina je bila neonski zelene boje, no nakon reklamnog bloka, Maja je bila u ružičastoj haljini, a kako je do toga došlo objasnila je na Instagram Storyju.

Naime, riječ je o ljuskicama koje su s jedne strane ružičaste, a s druge zelene, pa ovisno s koje strane su okrenute, takve boje ostaje haljina.

Instagram

Veliko finale Supertalenta: Transform crew odnijeli pobjedu i 200.000 kuna!

"Imali smo savršenu sezonu Supertalenta, genijalne kandidate, najbrojniju publiku, predivne haljine , kolege koje obožavam i moj zlatni gumb kojima od srca čestitam na pobjedi", napisala je Maja na Instagramu.

Linker
12. travanj 2024 06:33