Odvjetnica Jadranka Sloković na zagrebačkoj špici
 Davor Matota / Hanza Media
UVIJEK IMA MILJENICU

Luksuzna torba od koje se ne odvaja Jadranka Sloković

Jedan komad potpuno je osvojio poznatu odvjetnicu Jadranku Sloković: najprije se zaljubila u Louis Vuitton poslovnu torbu, a sada je pronašla još jednu miljenicu - koju nosi i u ležernim situacijama, dok joj je prva rezervirana za poslovne.

Loewe torba komad je koji Jadranka Sloković većinom ima uz sebe. Bez obzira na to radi li se o odlasku na sud ili o šetnji špicom, jedna od najbolje odjevenih Hrvatica ne odvaja se od omiljene torbe. Iako na prvi pogled klasična, ima dovoljno sitnih detalja po kojima je prepoznatljiva, a odličan je odabir za one kojima torba nikada nije dovoljno velika. Jadranka Sloković kombinira je uz stroge, poslovne kombinacije, ali jednako dobro funkcionira i u ležernijim lookovima uz kožnatu jaknu ili vjetrovku.

Davor Matota
U travnju s partnerom Čedom Prodanovićem

Spica / Zagreb 29.09.2017. / foto: Davor Matota / Jadranka Slokovic
Davor Matota / Hanza Media
Odvjetnica Jadranka Sloković na zagrebačkoj špici

Spica / Zagreb 16.12.2017. / foto. Davor Matota / Jadranka Slokovic
Maja Jurovic /

Spica / Zagreb 04.11.2017. / foto: Davor Matota / Jadranka Slokovic i pas Ruby
Davor Matota / Hanza Media
Odvjetnica Jadranka Sloković i pas Ruby na zagrebačkoj špici

Spica / Zagreb 30.09.2017. / foto: Davor Matota / Jadranka Slokovic i pas Ruby
Davor Matota / Hanza Media
Odvjetnica Jadranka Sloković i pas Ruby na zagrebačkoj špici

Davor Matota
Jadranka Sloković

Model u koji se poznata odvjetnica zaljubila je Hammock španjolskog luksuznog brenda Loewe. On dolazi u tri različite veličine te u raznim bojama i uzorcima, a cijena mu se kreće od 1650 pa sve do 2200 eura. Posebnost te torbe, baš kao i većine tog brenda, je u tome što je vrlo prilagodljiva i može se nositi na različite načine - kao torba preko ramena, kako je Jadranka Sloković najčešće i nosi, ali i kao ručna torba ili s pojasom preko tijela.

COPENHAGEN, DENMARK - FEBRUARY 02: Annabel Rosendahl wearing a leoprint coat, Loewe bag, white jogger pants, turleneck outside By Malene Birger during the Copenhagen Fashion Week Autumn/Winter 17 on February 2, 2017 in Copenhagen, Denmark. (Photo by Christian Vierig/Getty Images)
Getty Images
Hammock torba sa njihovim prepoznatljivim slonićem

NEW YORK, NY - SEPTEMBER 12: A guest wearing a brown Loewe bag seen in the streets of Manhattan outside Gabriela Hearst during New York Fashion Week on September 12, 2017 in New York City. (Photo by Christian Vierig/Getty Images)
Getty Images
Loewe torba

MILAN, ITALY - SEPTEMBER 21:  A guest seen wearing a Loewe bag during Milan Fashion Week Spring/Summer 2018 on September 21, 2017 in Milan, Italy.  (Photo by Timur Emek/Getty Images)
Getty Images
Manji model torbe

PARIS, FRANCE - OCTOBER 01: A guest wearing Loewe bag seen outside Balenciaga during Paris Fashion Week Spring/Summer 2018 on October 1, 2017 in Paris, France. (Photo by Christian Vierig/Getty Images)
Getty Images
Model s natpisom

Model je predstavljen za sezonu proljeće/ljeto 2016. i od tada je osvojio brojne ljubiteljice mode, a osobito kvalitetnih kožnatih torbi koje svaki put izgledaju kao da imate novu.

Linker
18. travanj 2024 02:24