Davor Matota
Modne lekcije

Lidija Lešić prošetala špicom u šik ljetnom stajlingu: Ne znamo što nam je bolje - hit cipele ili torbica

Modna dizajnerica uvijek ima neki modni 'as' u rukavu, a najviše voli spajati moderne s vintage komadima. Tako je u centru Zagreba pojavila u komadima koje smo odmah poželjeli u ormaru.

Svaki put kada se manekenka, influencerica i dizajnerica Lidija Lešić prošeće zagrebačkom špicom, prolaznici se okreću jer ona nikada ne razočara svojim modnim odabirima.

Vlasnica brenda "Slavonika" uspješno spaja najnovije modne trendove u jednu skladnu cjelinu pa od nje možemo štošta naučiti.

U centar Zagreba stigla je u savršenoj ljetnoj kombinaciji s naglaskom na bijelu boju koju je "razbila" s ponešto crne i jedne od hit boja ove sezone, zelene. Jednostavne široke hlače uparila je s ovogodišnjim hitom među majicama - modelom bez rukava s jastučićima koji je bio popularan 80-ih kada je gotovo svaki komad odjeće imao podebljanje na ramenima.

Spica / Zagreb 27.06.2020. / foto: Davor Matota / Lidija Lesic
Davor Matota

Tri boje za savršen stajling

Ovakve majice zapravo su vrlo "basic" i zato pašu na sve, iako se u trgovinama mogu naći s uzorcima, najčešće prugicama pa u kombinaciji s kratkim traper hlačama ostavljaju mornarsku vibru. No, Lidija se ovoga puta odlučila za jednostavniju verziju preko koje joj je padala zlatna ogrlica s karikama.

Kako bi izbalansirala gornji i donji dio, okvir sunčanih naočala bio je također u bijeloj boji kao i hlače i prozračne cipele u kojima nipošto nije vruće. Uz sve to uklopila je i damski pleteni šešir s maramom te zelenu okruglu torbicu koja je dala živost cijelom stajlingu. Okrugle i ovalne torbice koje se nose samo za jedan mali remenčić još uvijek su vrlo tražene.

Inače, Lidija u svom malenom showroomu na zagrebačkoj Knežiji izrađuje unikatne šešire, naušnice i torbice. Svi su ručno rađeni, heklani, a inspiraciju, kako nam je otkrila u jednom intervjuu, pronašla je upravo u svom rodnom kraju.

Čitajte i:

Iva Todorić na špici se pojavila u rijetko viđenom izdanju: Što je bolje, marama ili hit komad sezone?

Splitska špica vrvi od modno usklađenih parova: Glumica i njezin suprug pomeli svu konkurenciju

Matija Vuica uvijek ima 'as' u rukavu: Nitko nije ni slutio što se krije na njezinu sakou

Špica je oživjela: Njome su prošetale dvije poznate dame u hit komadu sezone, kojoj bolje stoji?

Lidija Lešić nam je otvorila vrata svog showrooma i pokazala neodoljive heklane modne dodatke

Linker
19. travanj 2024 14:10