Davor Matota
ljetna modna inspiracija

Lidija Lešić na Hvaru dijeli modne lekcije: Krademo ovaj efektni stajling u boji ljeta!

Poznata Slavonka istančanog modnog stila ulice Zagreba zamijenila je onima na našoj obali. Uz klasičnu boju ljeta i nekoliko upečatljivih modnih dodataka složila je stajling s kojim nije mogla pogriješiti.

Dizajnerica, influencerica i manekenka, Lidija Lešić nikada ne razočara svojim modnim odabirima. Vlasnica brenda "Slavonika" uživa u ljetnom odmoru na Hvaru gdje se ne odriče modnih kombinacija krojenih po posljednjim modnim trendovima.

U bijelom od glave do pete, Lidija je s nekoliko detalja u vidu modnih dodataka upotpunila svoj prozračni i pročišćeni stajling za šetnju jezgrom otoka Hvara.

Lidija Lešić nam je otvorila vrata svog showrooma i pokazala neodoljive heklane modne dodatke

Hvar 02.08.2019. / foto: Davor Matota / Lidija Lesic
Davor Matota

U setu koji sačinjavaju top s mašnom i široke palazzo hlače Lidija je dodatno izdužila svoju visoku i vitku figuru, pa je na nogama bez problema mogla nositi udobne, ravne natikače crne boje. Najbolja promocija svog brenda je ona sama pa je kombinaciju začinila heklanom okruglom torbicom iz vlastite kolekcije, u upečatljivoj senf žutoj nijansi. S obzirom na bijelu boju, u ovaj outfit uklopile bi se gotovo sve boje, no one jarke poput ovakve žute, boje fuksije ili crvene nijanse posebno zrače ljetnom atmosferom.

Hvar 02.08.2019. / foto: Davor Matota / Lidija Lesic
Davor Matota

Eleganciju okruglih zlatnih naušnicama ublažila je trendi modelom sunčanih naočala čiji su okviri bijele boje, pa je ovaj stajling bio idealna modna kombinacija za dnevnu šetnju i odlazak na kavu. Opušteno i trendi, ovakav stajling ćemo posuditi od Lidije!

Hvar 02.08.2019. / foto: Davor Matota / Lidija Lesic
Davor Matota

Linker
23. travanj 2024 19:46