DOMAĆA MODA

Lepršavi modeli brenda LuLu Couture od sada dostupni i putem web shopa

Nepune tri godine od osnutka te niti godinu dana od otvaranja showrooma u centru Zagreba, Martina Tutić, dizajnerica i kreativna direktorica brenda LuLu Couture, pokrenula je i istoimeni web shop koji će njezinim klijenticama omogućiti kupovinu svih modela ove modne kuće i to iz udobnosti vlastitog naslonjača.

Osim vrhunskog iskustva online kupovine, na stranici www.lulucouture.eu domaće, ali i inozemne fashionistice moći će pronaći inspiraciju za kreiranje vlastitog stilskog potpisa te novosti iz svijeta mode, ali će isto tako biti prve koje će doznati zanimljivosti o nadolazećim kolekcijama, suradnjama te promocijama i shopping pogodnostima koje će nuditi sama web-stranica.

– Kako imamo prilično velik broj stalnih klijentica u Hrvatskoj, ali i u regiji, bilo je samo pitanje trenutka kada ćemo lansirati LuLu Couture web-trgovinu. Ono na čemu smo inzistirali bila je vrhunska tehnologija u kombinaciji sa jednostavnim dizajnom stranice koja će kupcima omogućiti jednostavnu, sigurnu i ugodnu kupovinu – izjavila je Martina Tutić i dodala kako je stranice svog brenda zamislila kao mjesto susreta ljubitelja dobrog dizajna i mode, medija te buyera u potrazi za svježim lifestyle informacijama.

Povodom lansiranja web shopa, LuLu Couture svim svojim klijenticama poklanja poseban popust na sve modele iz nove kolekcije. Unosom koda lulu12016n, pri finaliziranju kupovine u košarici, na ukupan potrošeni iznos automatski vam se odobrava popust od 20%. Popust vrijedi samo za jednu kupnju i odobrava se do 31.5.

Linker
06. srpanj 2022 18:05