Ne griješi!

Lejla Filipović pokazala top zimske komade, mnoge će ih žene poželjeti kopirati

Bivša misica te supruga glumca i televizijskog voditelja Tarika Filipovića pohvalila se fotkama s provoda po Istri. Od prekrasnih lokacija jedino je ljepša zgodna brineta koja dobro zna što bi ove zime svaka trendseterica trebala imati u svom ormaru.

Lejla Filipović i na odmoru - modno ne odmara. Nekadašnja Miss Hrvatske na svom je Instagramu objavila nekoliko "razglednica" iz Istre, i dakako, opet je zapalila društvene mreže svojim outfitima. Umjesto u trenirci i tenisicama, lijepa Lejla čarobna istarska mjesta istražuje u najpoželjnijim komadima u 2022., a svima su za oko zapele njezine dvije kombinacije koje su ultimativni favoriti za zimske dane.

"Na vrhu uvijek ima mjesta", poručila je Lejla svojim pratiteljima uz fotografiju na kojoj je odjevena u ženstvenu haljinu, a kojom je definitivno zaslužila biti u vrhu stajliš dama. Midi haljina s cvjetnim uzorkom i pojasom oko struka veliki je ovosezonski trend. Nešto slično nedavno je nosila i španjolska kraljica Letizija za svoje prvo pojavljivanje u javnosti kad je objavljeno da njezin suprug, kralj Felipe ima covid.

Čitajte i: Lejla Filipović u novoj kampanji hrvatskog modnog brenda još jednom dokazala da joj sve stoji - savršeno

Romantičnu haljinu Lejla je zaokružila s crnim ravnim čizmama do koljena - što je tek bio pun pogodak. Ništa drugo se ni ne očekuje za šetnju po istarskim kalama, a Tarikova supruga dobro zna da je spoj laganih haljina i robusnih čizama već neko vrijeme "in kombinacija. Naizgled jednostavno izdanje podignula je torbom u tirkiznoj plavoj boji od krokodilske kože domaćeg brenda "My Lovely Bag" čije modne dodatke i inače nosi.

Modnu desetku zaslužuje i njezin look s zelenim hlačama koje je sparila sa statement majicom na pruge, ovosezonskim bestseller crnim čizmama te bež kaputom i beretkom u istoj boji.

U Istru je Lejla otputovala s Tarikom, s kojim ove godine slavi 15 godišnjicu braka, a tamo su se družili i sa svojim prijateljima. Mama dvojice sinova ne prati samo modu, nego i trendove u salonima ljepote te se početkom veljače podvrgnula posljednjem hitu uljepšavanja.

"Nakon dugog razmišljanja sam se odlučila za puder obrve. Zadržali smo moj prirodan oblik i samo popunili dio koji inače sama iscrtam olovkom. Tretman je bezbolan i traje između sat i dva, a za tjedan dana obrve će mi posvijetliti do nijanse moje kose", pohvalila se Lejla prije dvadesetak dana.

Linker
23. travanj 2024 11:30