Maja Jurović
Trendi u svako doba

Lana Jurčević već je spremna za proljeće: Na špici iznenadila 'vrućim' komadom kojeg ćemo svi nositi sljedeće sezone

Lana Jurčević za nastupe i spotove nosi osebujne modne komade, no u privatnim trenucima nešto je opuštenija, ali opet odjevena po posljednjoj modi. Naši fotografi uhvatili su je dok je u centru Zagreba promovirala svoju novu pjesmu, a mi smo primijetili da već fura jedan od najvećih trendova koji ćemo nositi čim bude nešto toplije.

Pjevačica Lana Jurčević (35), koja je nedavno promijenila umjetničko ime u La Lana i odlučila kročiti i na svjetsku glazbenu scenu, zimsko sunce je iskoristila za izlazak na špicu i ujedno promociju svoje nove pjesme. Sa "So Messed Up" pokušat će ostvariti inozemnu karijeru, a kao inspiracija za stajling u pjesmi poslužila joj je Dua Lipa. No, kada ne radi, Lana fura nešto opušteniji stajling, ali s naglaskom na najveće trendove.

Spica / Zagreb 15.02.2020. / foto: Maja Jurovic / Lana Jurcevic
Maja Jurović

Jedan od njih već smo mnogo puta imali prilike vidjeti, ne samo na njoj, nego i na drugim ljubiteljicama mode, a pratit će nas cijelu iduću sezonu.

Riječ je o kratkoj puf jaknici koja je idealna za nešto toplije dane, a Lana je isfurala narančasti model u bejzbol stilu s detaljem velikog slova A.

Narančasta je, uz zelenu, također veliki hit kada govorimo o bojama koje ćemo najviše nositi jer unosi veselje i živost, kako u modni stajling tako i u životni prostor.

Spica / Zagreb 15.02.2020. / foto: Maja Jurovic / Lana Jurcevic
Maja Jurović

Kratke jaknice savršene su za prijelazno doba, bilo iz zime u proljeće ili iz ljeta u jesen. Upečatljiva jakna podigla je monokromatski look u kojem su glavnu riječ imale kožne hlače u "mom" stilu. Lana je u njih ugurala jednostavnu dolčevitu s natpisom "I Think I Like You" na ovratniku, dok je stopala ukrasila gležnjačama s crvenim vezicama i bisernim perlicama.

Oko frizure se nije previše trudila jer je, realno, brza punđa savršena za opuštenu šetnju po špici i super pristaje svim oblicima lica te dobro ističe modne detalje poput naušnica i naočala. Lana je i u tom području ostala vjerna trendovima pa je isfurala okrugle naušnice i sunčane naočale s uskim okvirima koje obožavaju i poznate manekenke Gigi i Bella Hadid.

Linker
08. travanj 2024 09:07