POPUT POP-IKONE 60-IH

Kylie Minogue kakvu još nismo vidjeli: Pjevačica oduševila kombinacijom perja, satena i tvida te novom frizurom

Australska pjevačica za pratitelje na Instagramu je pozirala ‘iza kulisa‘ sa snimanja spota za novu pjesmu ‘Kiss Of Life‘ te ih je oduševila nesvakidašnjim stajlingom!

Pop princeza i vlasnica nekih od najplesnijih ljetnih hitova, Kylie Minogue oduševila je izdanjem "iza kulisa" sa snimanja spota za pjesmu "Kiss Of Life".

Upečatljivu kombinaciju sa spota za novu pjesmu koju je snimila u suradnji s Jessie Ware, australska ljepotica je podijelila s pratiteljima na Instagramu te ih je oduševila izdanjem u kakvom ju još nisu vidjeli.

"Jutro nakon cijele noći provedene plešući", napisala je slavna pjevačica u opisu objave koja je ubrzo prikupila više od 61.000 lakova.

Čitajte i: Kylie Minogue predstavila osvježenu verziju svog prvog parfema kojim je 2006. proslavila veliku pobjedu

Zeleni pleteni blejzer i crvenu suknju od tvida s detaljem od perja iskombinirala je sa zlatnom satenskom majicom pozirajući na prozoru, a u čitavu modnu priču uklopila je i prozirne crne najlonke koje je uparila sa sjajnim sandalama na petu, dok je look upotpunila zlatnom ogrlicom i upečatljivim naušnicama.

Poput Marilyn Monroe

Medenoplave pramenove zamijenila je platinastom perikom oblikovanom u uske kovrče inspirirane 60-ima, a odabirom glamurozne šminke s naglaskom na očima i tamnocrvenom ružu podsjetila je na pop ikonu Marilyn Monroe.

Australska pjevačica nedavno je potvrdila da se nakon 30 godina života u Britaniji vraća rodnom kontinentu, dok će njezin dečko Paul Solomons ostati u Londonu.

Čitajte i: Nikad sretnija Kylie: Nakon svih nedaća cvjeta u uspješnoj vezi i najavljuje povratak na scenu

"I dalje ću dijeliti svoje vrijeme. Ljudi su mi slali poruke govoreći: "Moram te vidjeti prije nego odeš!", objasnila je Kylie koja se još nije izjasnila gdje točno planira živjeti, no pretpostavlja se da će najvjerojatnije "odsjesti" u rodnom Melbourneu gdje joj živi i obitelj.

Linker
18. travanj 2024 06:25