Kraljica Letizia u Hugo Boss kombinaciji
 Alterphotos/Splash News
KOMBINACIJA ZA POŽELJETI

Kraljica sa stilom: Očarala u suknji s cvjetnim uzorkom koju možete nositi svake sezone

Sa svojim stilom najveća je konkurencija vojvotkinji Catherine, što je još jednom potvrdila elegantnom kombinacijom kojom je pokazala da se cvjetni print može nositi i na jesen i zimu.

Španjolska kraljica Letizia stvorila si je titulu modne ikone zahvaljujući kombiniranju high street brendova s onim luksuznima. Ovog puta je oduševila u modnoj kombinaciji njemačkog brenda Hugo Boss, a najviše pozornosti privukla je zahvaljujući plisiranoj suknji s cvjetnim uzorkom i pokazala da taj motiv koji vlada toplom sezonom ne mora u ormaru čekati proljeće.

Alterphotos/Splash News
Kraljica Letizia i kralj Felipe VI.

Tamnoplava midi suknja s velikim cvjetovima bila je njezin odabir za primanje palestinskog predsjednika Mahmouda Abbasa u Kraljevskoj palači u Madridu. Španjolska kraljica je upečatljiv komad, kojim su dominirale zagasite boje, kombinirala s elegantnom bluzom žute boje i visećim naušnicama s plavim dijamantima. Model poput ovog bit će idealan za party sezonu - midi suknja s cvjetnim detaljima u tamnim nijansama bit će odličan odabir za poslovne prilike, ali i blagdanske proslave, bez obzira radi li se o otmjenoj večeri ili, pak, ležernom izlasku.

Alterphotos/Splash News
Kraljica Letizia cvjetni uzorak ne čuva za proljeće

Alterphotos/Splash News
Kraljica Letizia u Hugo Boss kombinaciji

Linker
14. travanj 2024 18:55