Tonci Plazibat / Hanza Media
Modna ikona

'Kraljevski' izbor Sanje Musić Milanović! Prva dama u Dubrovniku plijenila pozornost 'it' komadima

Dubrovačke ljetne igre su otvorene, a na svečanosti su se pojavili i predsjednik Milanović sa suprugom Sanjom Musić Milanović. Ugledna doktorica znanosti i istaknuta epidemiologinja ima zavidan smisao za modu.

Svečanim podizanjem zastave Libertas na tvrđavi sv. Ivan sinoć su u Gradskoj luci Dubrovnik svečano otvorene 71. Dubrovačke ljetne igre. Otvorenju su prisustvovali predsjednik Zoran Milanović i njegova supruga, prva dama Sanja Musić Milanović. U društvu gradonačelnika Dubrovnika Mate Frankovića i ministrice kulture Nine Obuljen Koržinek, par se prošetao Gradom.

Dubrovnik,100720.
Svecano otvaranje 71. Dubrovackih ljetnih igara u Gradskoj luci.
Foto: Tonci Plazibat / CROPIX
Tonči Plazibat / Hanza Media
Dubrovačke ljetne igre otvorene su 71. put. Pod posebnim mjerama otvorenje su pratili gradonačelnik Dubrovnika, ministrica kulture i predsjednički par.

Poput kraljice Letizije

Svojim modnim odabirom gospođa Musić Milanović plijenila je pozornost i ovog puta. Poznata kao žena sa smislom za lijepo, Sanja je i ovog puta sjajno iskombinirala trendi komade - raskošnu suknju cvjetnog uzorka i bijelu košulju nosila je s popularnim 'špagericama' na punu petu. Obuća je to koju ovog ljeta obožava španjolska kraljica Letizia, koja špagerice nosi u svim prilikama.

19-06-2020 Madrid Queen Letizia and King Felipe and Princess Leonor and Princess Sofia attend the contemporary flamengo performance at the Canal theater in Madrid.

.

.,Image: 534301818, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: PPE/face to face / Face to Face / Profimedia
PPE/face to face / Face to Face / Profimedia
Španjolska kraljica Letizia ovog ljeta 'ne skida' se iz udobnih špagerica.

Dubrovnik,100720.
Svecano otvaranje 71. Dubrovackih ljetnih igara u Gradskoj luci.
Foto: Tonci Plazibat / CROPIX
Tonći Plazibat / Hanza Media
Sanja Musić Milanović rijetko modno griješi, osjećaj za trendove joj je nepogrešiv i lako ih uklapa u vlastite modne priče.

Milanovići, ministrica kulture Nina Obuljen Koržinek i ostali dužnosnici ceremoniju su pratili s broda Zrinski Ostala publika pratila je otvaranje sa zidina, s rive te brodica u luci, pridržavajući se epidemioloških mjera fizičke distance. Dubrovačke ljetne igre održavat će se do 25. kolovoza, i to na trinaest scenskih i ambijentalnih lokacija grada Dubrovnika.

Čitajte i:

Jednostavna elegancija prve dame: Sanja Musić Milanović zablistala u haljini domaćeg brenda

Ekskluzivno u novoj Gloriji: Nepoznata strana prve dame Sanje Musić Milanović

Ljubavna priča novog predsjednika, iza Zorana i Sanje Milanović gotovo su tri desetljeća: 'Između nas postoji zdrava doza ljubomore'

Linker
15. travanj 2024 04:38