Instagram
novo lice balonera

Komad za poglede: 3 proljetne kombinacije koje će biti drugačije od drugih zahvaljujući ovom baloneru

Materijal koji se do sada uglavnom nalazio kao dio luksuznih kolekcija modnih kuća našao je svoje mjesto u high street ponudi i postao dostupan svima. Komadi od organze ove su sezone popularniji no ikad, a nakon romantičnih bluza, od organze je rađen i jedan efektni baloner.

Početkom godine high street trgovina Zara predstavila je košulju koja je imala sve predispozicije da postane 'it' komad sezone, što se i dogodilo. Bijela košulja na točkice s velikom mašnom i prozirnim detaljima osvojila je modnu scenu, pa su je nosile brojne trendseterice i modne blogerice, a nije joj odoljela niti voditeljica Marijana Batinić.

Nakon bijele, Zara je ponudu obogatila s još nekoliko sličnih modela, od kojih se istaknula bluza u zelenoj boji, a sada se u kolekciji našao i zanimljivi komad koji će svakako biti jedan od statement odjevnih predmeta u garderobi. Radi se o modnom klasiku za proljeće i jesen, odnosno baloneru koji je dobio sasvim novo lice.

Riječ je zapravo o ogrtaču koji će u toplim danima upotpuniti stajling i dati mu poseban i neobičan izgled, što zbog boje, što zbog zanimljivog poluprozirnog materijala. Kombinira se u različitim stajlinzima, uz jednostavnu potpuno bijelu ili crnu kombinaciju koju će začiniti, a odlično će se slagati s plavim jeansom ili pak s uzorkom kao što su razigrane točkice.

Vjerujemo da će igrati ulogu u brojnim stilskim pričama trendsetericama - mi imamo tri kombinacije za proljeće u kojima vidimo i ovaj baloner od organze. Koju birate za sebe?

Bijela kombinacija od jutra do navečer

Promo
Zara baloner (499,90 kn), torbica (179,90 kn), traperice (229,90 kn) i sandale (349,90 kn)

Đir po gradu

Promo
Zara baloner (499,90 kn), Pull and bear košulja (104,90 kn), Stradivarius suknja (149,90 kn) i H&M sandale (24,99€)

Zaluđene točkicama

Promo
Zara baloner (499,90 kn), Top Shop majica (£16), Bershka traperice (249,90 kn) i Top Shop sandale (£29)

Linker
18. travanj 2024 22:46