Divan spoj

Koje boje, koji uzorci! Bivša misica bila je osvježenje na špici, a sve zbog idealne haljine

Antea Kodžoman nije mogla proći nezamijećeno kada se u centru Zagreba pojavila u haljini kakvu mnoge žene priželjkuju u ormaru jer je - uz dobar odabir modnih dodataka, odlična i za kavu, ali i za posao ili bilo koje svečano događanje.

Komad koji obožavamo nositi u hladnije vrijeme svakako su pletene midi haljine. No, umjesto da posežemo za tamnim nijansama koje su pomalo i dosadne, zašto ne bismo jesen proveli u živim bojama i zanimljivim uzorcima?

Bivša Kraljica Hrvatske i manekenka Antea Kodžoman za kavu na špici odabrala je zbilja posebnu haljinu. Kombinacija retro uzoraka te žute, crne i bijele boje čine ovu haljinu idealnom za jesenske stajlinge, a Antei je stajala kao salivena.

image
Odličan spoj različitih uzoraka i boja činili su oku privlačnu cjelinu.
DAVOR MATOTA/CROPIX

Crne pruge na dekolteu i struku istaknule su njezinu liniju, a kako bi cjelokupni look bio još ženstveniji, Antea ga je začinila bijelo-crnim cipelama s jednim otvorenim prstom. Kako ova haljina govori sama za sebe, nije joj potrebno puno dodataka - zlatni lančić i pokoja narukvica bili su sasvim dosta za profinjen dojam.

image
Pletene haljine savršene su za kavu u gradu, posao ili bilo koju drugu prigodu.
DAVOR MATOTA/CROPIX

No, kakva bi to modna priča bila bez najvažnijeg sporednog komada - torbe koja je u ovom slučaju bila u drugom planu zbog haljine, ali opet se uklopila u cijeli stajling.

Čitajte i:

Prvi izlazak na špicu sa sinom: Trendi mama Franka Batelić u šetnju je povela i svekrvu

Kao na modnoj pisti! U natikačama Borne Kotromanić malo tko bi prošetao gradom

Pazi i na najmanji detalj: Lidija Lešić opet je glavna na špici, a sve zbog promišljenog poteza

Linker
08. travanj 2024 07:17